O John Cena έχει πλέον το δικό του ρεκόρ Γκίνες

Ο σταρ της σειράς "Peacemaker" της DC προσθέτει μια ακόμη επιτυχία στο ρεζουμέ του
24 Σεπτεμβρίου 2022 11:28
O John Cena έχει πλέον το δικό του ρεκόρ Γκίνες

Ο John Cena ακολουθεί θα λέγαμε τα χνάρια του Dwayne "The Rock" Johnson και από παλαιστής του WWE -εκεί όπου τον γνωρίσαμε- έχει κάνει στροφή στο Χόλιγουντ. Τελευταία μάλιστα με μεγάλη επιτυχία καθώς το "Peacemaker', η σειρά της DC δια χειρός James Gunn (Guardians of the Galaxy), αποδείχθηκε "λίρα εκατό" αποδεικνύοντας πως το έχει και στο υποκριτικό κομμάτι, πέραν του να είναι ένας από τους αγαπημένους του κοινού. 

Τώρα, πρόσθεσε κάτι ακόμη στο ρεζουμέ του, καθώς ο 45χρονος σταρ είναι ένας από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του ιδρύματος Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή). Πλέον έσπασε το ρεκόρ των περισσότερων ευχών που πραγματοποιήθηκαν από ένα άτομο φτάνοντας τις 650 ευχές, κάτι που αποτελεί και πιστοποιημένο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες

Ο Cena πραγματοποιεί ευχές από το 2002 και το 2015, όταν είχε φτάσει τις 500 ευχές είχε κάνει μερικές δηλώσεις για το πόσο απολαμβάνει να εκπληρώνει ευχές:

"Τα παρατάω όλα στη στιγμή. Εάν μπορώ να προσφέρω μια φανταστική εμπειρία θα είμαι ο πρώτος στη σειρά για να κάνω το χρέος μου. Θέλω τα παιδιά να ζήσουν μια εμπειρία που θα τους μείνει για πάντα. Δε θα ήθελα ποτέ ούτε τα παιδιά ούτε και οι οικογένειές τους να αντιμετωπίζονται με τρόπο που να νιώθουν ότι έρχονται αντιμέτωποι με κάτι." 

Τις εντυπώσεις μας από το Peacemaker του HBO, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας θα βρείτε πατώντας εδώ