James Bond: Η επόμενη ταινία και ο νέος "007" θα είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό

Οι παραγωγοί μιλούν για μια "πλήρης επανευφεύρεση" του James Bond και της σειράς
22 Σεπτεμβρίου 2022 15:00
James Bond: Η επόμενη ταινία και ο νέος "007" θα είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό

Μετά τις δηλώσεις τους στο Variety, οι παραγωγοί των James Bond ταινιών προχώρησαν και σε άλλες εξίσου ενδιαφέρουσες για το μέλλον του franchise. Η 26η ταινία του Bond θα επανεφεύρει πλήρως τον 007 και τον χαρακτήρα του, όπως αναφέρει η Barbara Broccoli. 

Στο αφιέρωμα του Deadline, η Broccoli λέει επίσης πως ακόμη δεν υπάρχει ο επικρατέστερος νέος James Bond:

Δεν υπάρχει κανένας επικρατέστερος. Δουλεύουμε στο που θα πάμε με τον χαρακτήρα και το συζητάμε εκτενώς. Δεν υπάρχει σενάριο και δε θα βρούμε ένα μέχρι να αποφασίσουμε πως θα προσεγγίσουμε την επόμενη ταινία, επειδή, πραγματικά θα είναι μια επανευφεύρεση του Bond. 

Επανευφεύρουμε ποιος είναι και αυτό θα πάρει χρόνο. Θα έλεγα πως τα γυρίσματα απέχουν τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη. 

Σε άλλες πρόσφατες δηλώσεις του διδύμου Broccoli-Wilson ανέφεραν ότι θέλουν ο επόμενος ηθοποιός που θα αναλάβει το ρόλο του James Bond να έχει διάρκεια δεκαετίας: 

Το θέμα είναι ότι απέχει ακόμη περίπου δύο χρόνια η επιλογή του. Και όταν θα κάνουμε cast τον νέο Bond, θα είναι μια δέσμευση για τα επόμενα 10-12 χρόνια. Οπότε θα σκέφτεται "θέλω πραγματικά κάτι τέτοιο;" Δεν θέλουν όλοι να το κάνουν. Ήταν ήδη αρκετά δύσκολο το να πείσουμε τον Daniel Craig να το κάνει. Και ήταν γύρω στα 30 του τότε! 

Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond όμως; Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα που έχουμε καιρό ακόμη μέχρι να απαντηθεί. 

Για την ιστορία η θητεία του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του 007 είναι η πιο επιτυχημένη πλέον -και η πιο εμβληματική για πολλούς μετά τον Σον Κόνερι. Ξεκίνησε με το "Casino Royale" του 2006, έπειτα στο "Quantum of Solace" του 2008, στο "Skyfall" του 2012, το "Spectre" του 2015 και ολοκληρώθηκε με το "No Time To Die" του 2021, με τις ταινίες του να έχουν συγκεντρώσει συνολικά πάνω από $3.1 δισεκατομμύρια στο box office.