Το Reservoir Dogs του Tarantino γιορτάζει τα 30 χρόνια του με ένα 4K Blu-Ray

Πρώτη φορά που κυκλοφορεί σε 4K blu ray η θρυλική ταινία
21 Σεπτεμβρίου 2022 11:47
Το Reservoir Dogs του Tarantino γιορτάζει τα 30 χρόνια του με ένα 4K Blu-Ray

Η θρυλική ταινία του Quientin Tarantino, Reservoir Dogs γιορτάζει τα 30 χρόνια της και ετοιμάζεται να επιστρέψει με μία σπέσιαλ κυκλοφορία. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι το φιλμ θα λάβει για πρώτη φορά στην ιστορία του ένα special edition 4K Blu-Ray, για τους fans που θέλουν να το έχουν στη συλλογή τους με όσον το δυνατόν καλύτερη ποιότητα γίνεται.

To Reservoir Dogs κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1992 και θεωρείται από τις καλύτερες ταινίες εκείνης της εποχής και γενικά από τις καλύτερες δουλειές του Quentin Tarantino. Άλλα αξιόλογα project του Tarantino που έγραψαν εποχή είναι χωρίς αμφιβολία τα Pulp Fiction, Django Unchained, Kill Bill και άλλα.

Η Lionsgate, η οποία θα κυκλοφορήσει το σπέσιαλ 4K δισκάκι λέει τα εξής:

Βουτηγμένη στο αίμα και με γκάνγκστερ τόσο αδίστακτους όσο και ελκυστικούς, το Reservoir Dogs, η πρώτη ταινία του Quientin Tarantino για μία ληστεία που πήγε στραβά, έγινε κλασσική απ’ όταν κυκλοφόρησε το 1992. Για να γιορτάστουμε την 30η επέτειο της ταινίας, ο κουρελιασμένος κόσμος του κύριου White (Harvey Keitel) και των Mr. Pink (Steve Buscemi), Mr. Orange (Tim Roth) επιστρέφει με γοητεία σε ένα πανέμορφο 4K Blu-Ray.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει την ταινία, η σύνοψή της αναφέρει τα εξής:

Έξι, άγνωστοι μεταξύ τους, κακοποιοί, που για παρατσούκλια χρησιμοποιούν ονόματα χρωμάτων, επιλέγονται από έναν μαφιόζο ώστε να «χτυπήσουν» ένα κοσμηματοπωλείο. Μετά από την επεισοδιακή ληστεία, η συμμορία συγκεντρώνεται σε μια αποθήκη για να μετρήσει τα κλοπιμαία αλλά και τις απώλειές της. Εκεί αρχίζουν και οι πιο βίαιες, αιματηρές συγκρούσεις. Το Reservoir Dogs κυκλοφόρησε το 1992 και ήταν η πρώτη ταινία που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Quentin Tarantino.

Το νέο αυτό πακέτο του Reservoir Dogs θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 14 Νοεμβρίου.