Hellraiser: Έχουμε το πρώτο trailer του remake και είναι η κόλαση η ίδια!

Ξεκλειδώστε τους φόβους σας τον ερχόμενο Οκτώβριο
20 Σεπτεμβρίου 2022 19:31
Hellraiser: Έχουμε το πρώτο trailer του remake και είναι η κόλαση η ίδια!

Το Hulu και η 20th Century Fox κυκλοφόρησαν επιτέλους το πρώτο trailer του νέου Hellraiser, που αποτελεί remake της εμβληματικής σειράς ταινιών τρόμου, με την Jamie Clayton του Sense8 να είναι η νέα Pinhead, που θα βασανίσει τις ψυχές των ανυποψίαστων ανθρώπων. 

Ένα νέο παζλ κάνει την εμφάνισή του για να ξεκλειδώσει τους χειρότερους φόβους των ανθρώπων, δεν υπάρχει έπαθλο. Μόνο η κόλαση και οι ψυχές που θα συλλέξουν οι Cenobites. 

Δείτε το πρώτο trailer του Hellraiser: 

Τη σκηνοθεσία του reimagining του Hellraiser ανέλαβε ο David Bruckner (The Night House) και σε αυτό θα δούμε μια νεαρή γυναίκα που παλεύει με τις εξαρτήσεις της να βρίσκει ένα αρχαίο παράξενο παζλ. Δεν γνωρίζει όμως ότι σκοπός αυτού του παζλ είναι να καλεί τους Cenobites, μια ομάδα σατανικών οντοτήτων από μια άλλη διάσταση. 

Το cast του Hellraiser περιλαμβάνει τους: Odessa A’zion (Grand Army), Jamie Clayton (The L Word: Generation Q), Adam Faison (Everything’s Gonna Be Okay), Drew Starkey (Outer Banks), Brandon Flynn (Ratched), Aoife Hinds (The Long Call), Jason Liles (Stereoscope), Yinka Olorunnife (The Transporter), Selina Lo (Boss Level), Zachary Hing (Halo), Kit Clarke (Leonardo), Goran Visnjic (The Boys) και Hiam Abbass (Succession). 

Για την ιστορία, την πρώτη Hellraiser ταινία του 1987 σκηνοθέτησε ο Clive Barker σε σενάριο που ο ίδιος έγραψε, ενώ έπειτα ακολούθησαν πολλά sequels, χωρίς ωστόσο να έχουν την ίδια επιτυχία.

Το Hellraiser αναμένεται στις 7 Οκτωβρίου στο Hulu, κάτι που σημαίνει ότι στην Ελλάδα θα το απολαύσουμε -εκτός απροόπτου- μέσα από το Disney+, όπως έγινε και στην περίπτωση του "Prey".