O Martin Scorsese έπαθε τη πλάκα του με την ταινία τρόμου "Pearl" του Ti West

Μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για το prequel φιλμ της "X" τριλογίας
19 Σεπτεμβρίου 2022 23:08
O Martin Scorsese έπαθε τη πλάκα του με την ταινία τρόμου "Pearl" του Ti West

Δεν είναι λίγο να εκθειάζει ένας θρυλικός και καταξιωμένος σκηνοθέτης την ταινία ενός ανερχόμενου. Αυτό έκανε ο Martin Scorsese, ο οποίος μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για την ταινία τρόμου "Pearl" του Ti West, η οποία σάρωσε σε όλα τα φεστιβάλ που προβλήθηκε και αποτελεί μια καυτή ταινία της ανεξάρτητης σκηνής. 

Ο 79χρονος βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης ταινιών όπως το Goodfellas και "Taxi Driver" παρακολούθησε την horror ταινία με την Mia Goth και έστειλε ένα σύντομο review του στην A24 -την εταιρία παραγωγής της. Σε αυτό κυριολεκτικά γράφει τα καλύτερα λόγια που θα μπορούσε κανείς να γράψει για το "Pearl": 

"Οι ταινίες του Ti West έχουν μια ενέργεια που είναι τόσο σπάνια στις μέρες μας, τροφοδοτούμενη από μια αγνή, ανόθευτη αγάπη για τον κινηματογράφο. Την αισθάνεσαι σε κάθε καρέ. Όντας το prequel του "X", φτιαγμένο σε ένα εκ διαμέτρου αντίθετο κινηματογραφικό μητρώο (σκεφτείτε έγχρωμα μελοδράματα της δεκαετίας του '50), το "Pearl" αποτελεί ένα άγριο, μαγευτικό, βαθιά - και εννοώ βαθύτατα- ενοχλητικό 102λεπτο. Ο West και η μούσα και δημιουργική του σύντροφος, Mia Goth, ξέρουν πραγματικά πώς να παίζουν με το κοινό τους... πριν βυθίσουν το μαχαίρι στο στήθος μας και αρχίσουν να μας το στρίβουν. Ενθουσιάστηκα, στη συνέχεια ενοχλήθηκα, στη συνέχεια ταράχτηκα τόσο πολύ που δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ, αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω να παρακολουθώ".

Τις εντυπώσεις μας από το "X", που επιμελήθηκε η Στέλλα Παπασαραφιανού, θα βρείτε πατώντας εδώ. Για την ιστορία, η τριλογία των "X" θα ολοκληρωθεί με την ταινία "MaXXXine" πάλι με πρωταγωνίστρια την Mia Goth. 

To Pearl ετοιμάζεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 16 Σεπτεμβρίου.