Werewolf by Night: Αυτή είναι η πρώτη κανονική horror ταινία της Marvel (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μυστήριο για το ποιος είναι ο Λυκάνθρωπος του MCU ξεδιπλώνεται!
10 Σεπτεμβρίου 2022 22:34
Werewolf by Night: Αυτή είναι η πρώτη κανονική horror ταινία της Marvel (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Marvel Studios, εν μέσω του D23 Expo παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο project της που είναι το Werewolf By Night, ένα "Special Presentation" -κοινώς τηλεταινία- για το Disney+ που τολμάει να είναι η πρώτη κανονική βουτιά του MCU στο είδος του horror

Το πρώτο trailer δεν αφήνει αμφιβολίες ως προς αυτό αφού αγκαλιάζει το παλιομοδίτικο 50s ύφος των ταινιών τρόμου, ενώ παρουσιάζει σκηνικά που δεν θυμίζουν καθόλου το κλασικό PG-rated, μιας και υπάρχουν μέχρι και ακρωτηριασμοί. Πρωταγωνιστεί ο Gael Garcia Bernal (Amores Perros, Babel, Coco) στο ρόλο του Jack Russel ή αλλιώς του Werewolf by Night της Marvel και συμπρωταγωνιστεί η Laura Donnelly (Outlander) στο ρόλο της Elsa Bloodstone.

Αυτό το ιδιαίτερο ασπρόμαυρο horror φιλμ σκηνοθετεί ο Michael Giacchino στο ντεμπούτο του πίσω από της κάμερες, όντας γνωστός φυσικά ως συνθέτης πολλών ταινιών της Marvel και της Disney. 

Στα easter eggs του trailer εμφανίζονται οι Minutemen της TVA από τη σειρά LOKI, οπότε θα έχουν κάποια σύνδεση μεταξύ τους. Επίσης από τα comics γενικά ο Werewolf σχετίζεται τόσο με τον Moon Knight ως villain του, όσο και με τον Blade, επομένως μην ξαφνιαστείτε εάν είτε ο Oscar Isaac είτε ο Mahershala Ali πεταχτούν σε αυτό. 

Το Werewolf By Night θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου αποκλειστικά από το Disney Plus. 

Δείτε το trailer του Werewolf By Night παρακάτω: