The Pale Blue Eye: Πρώτη ματιά στον Christian Bale και τη νέα ταινία τρόμου του Netflix (ΦΩΤΟ)

Από τον σκηνοθέτη του Antlers, Scott Cooper
31 Αυγούστου 2022 14:14
The Pale Blue Eye: Πρώτη ματιά στον Christian Bale και τη νέα ταινία τρόμου του Netflix (ΦΩΤΟ)

Το Netflix έδωσε μια πρώτη ματιά στον Christian Bale, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία τρόμου και μυστηρίου της streaming υπηρεσίας, με τίτλο "The Pale Blue Eye". 

Πρόκειται για το φιλμ μυστηρίου που σκηνοθετεί ο Scott Cooper των "Antlers" και "Crazy Heart", όπου ο Bale υποδύεται έναν εν αποστρατεία ντετέκτιβ, ονόματι Augustus Landor, ο οποίος ερευνά μια σειρά από δολοφονίες.

Οι horror fans όμως αξίζει να του δώσουν προσοχή καθώς, σύμφωνα με το σενάριο, τον ντετέκτιβ του Bale θα βοηθάει ο ένας και μοναδικός Edgar Allan Poe, τον οποίο υποδύεται στην προκειμένη ο Harry Melling, γνωστός από τη σειρά "The Queen's Gambit" και τον ρόλο του ως Dudley Dursley στις ταινίες Harry Potter. 

Δείτε την πρώτη εικόνα του Christian Bale στο The Pale Blue Eye: 

Τα ονόματα δεν σταματούν εκεί καθώς το cast απαρτίζεται από τους:Gillian Anderson (The Crown), Lucy Boynton (Bohemian Rhapsody), Charlotte Gainsbourg (Antichrist), Toby Jones (First Cow), Harry Lawtey (Industry), Simon McBurney (Carnival Row), Timothy Spall (Mr. Turner), Hadley Robinson (Moxie), Joey Brooks (Molly’s Game), Brennan Cook (Encounter), Gideon Glick (Marvelous Mrs. Maisel), Fred Hechinger (The White Lotus), Matt Helm (Tragedy of Macbeth), Steven Maier (The Plot Against America), Charlie Tahan (Ozark) και τον θρυλικό Robert Duvall (The Judge).

Η σύνοψη έχει ως εξής: 

Η ταινία που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Cooper βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Louis Bayard του 2006, όντας ένα γοτθικό θρίλερ που ήθελε να γυρίσει για περισσότερο από μια δεκαετία. Στο επίκεντρο βρίσκεται ένας νεαρός δόκιμος που ο κόσμος θα γνωρίσει ως Έντγκαρ Άλαν Πόε (Melling) και μια σειρά δολοφονιών που έλαβαν χώρα στη Στρατιωτική Ακαδημία των Ηνωμένων Πολιτειών, στο Γουέστ Πόιντ, το 1830.

Πρόκειται δηλαδή για μια prequel ιστορία του Edgar Allan Poe πριν γράψει όλες αυτές τις ιστορίες. 

Το The Pale Blue Eye θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου του 2022, ενώ θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 6 Ιανουαρίου 2023