O Daniel Radcliffe είναι ο Al Yankovic στο πρώτο trailer της ταινίας "WEIRD"

Ο Radcliffe παίρνει το ακορντεόν του και μεταμορφώνεται στον παράξενο διάσημο μουσικό
30 Αυγούστου 2022 20:43
O Daniel Radcliffe είναι ο Al Yankovic στο πρώτο trailer της ταινίας "WEIRD"

Το Roku κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του WEIRD: The Al Yankovic Story που πρωταγωνιστεί ο Daniel Radcliffe των ταινιών "Harry Potter" στο ρόλο του διάσημου κωμικού μουσικού "Weird Al" Yankovic.

Η ημιβιογραφική ταινία του Al Yankovic θα εξιστορήσει την "άγνωστη αληθινή ιστορία" του Yankovic, της καριέρας, της ζωής και του αχαλίνωτου lifestyle που είχε. Στο trailer μάλιστα εμφανίζεται η Evan Rachel Wood στο ρόλο της Madonna και ο Rainn Wilson (Dwight Schrute του The Office) στο ρόλο του Dr. Demento. 

Δείτε το trailer του WEIRD: The Al Yankovic Story

Η ταινία είναι σε παραγωγή των Roku και Funny or Die, ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Eric Appel του Brooklyn Nine-Nine. Η ταινία πρόκειται να εξερευνήσει κάθε πτυχή της ζωής του Yankovic, από τη άνοδο του με επιτυχίες όπως το «Eat It» και το «Like a Surgeon» μέχρι τους τρομερούς έρωτές του με διασημότητες και τον περίφημο εξαχρειωμένο τρόπο ζωής του.

O "Weird Al" Yankovic δήλωσε πρόσφατα:

Όταν κυκλοφόρησε η τελευταία μου ταινία, “UHF” το 1989, είχα δώσει υπόσχεση στους fans μου ότι θα κυκλοφορώ μία ταινία μεγάλου μήκους κάθε 33 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που λέω τώρα ότι είμαστε εντός προγράμματος.

Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που ο Daniel Radcliffe θα με ενσαρκώσει στην ταινία. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτός είναι ο ρόλος για τον οποίο θα τον θυμούνται οι μελλοντικές γενιές.

Εκτός από τον Radcliffe πρωταγωνιστούν επίσης οι Rainn Wilson, Evan Rachel Wood, Julianne Nicholson, Toby Huss, James Preston Rogers και Jimmy Walker Jr.

Το Weird: The Al Yankovic Story θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου μέσα από την streaming υπηρεσία Roku Channel.