Η Warner Bros. Discovery μάλλον βρήκε τον δικό της “Kevin Feige” για να κουμαντάρει την DC

Πανέτοιμος να αναλάβει ο Dan Lin
26 Αυγούστου 2022 09:35
Η Warner Bros. Discovery μάλλον βρήκε τον δικό της “Kevin Feige” για να κουμαντάρει την DC

Όπως όλα δείχνουν, η Warner Bros. Discovery βρήκε μάλλον τον δικό της “Kevin Feige”, αφού όπως μεταφέρει το THR, ο Dan Lin είναι πανέτοιμος να αναλάβει όλα τα project της DC.

Συγκεκριμένα, το THR αναφέρει ότι ο Dan Lin βρίσκεται σε συζητήσεις -και μάλλον θα κλείσει η συμφωνία- για να είναι ο επικεφαλής της DC για τη νέα αναδιοργανωμένη εταιρία και θα ελέγχει τόσο το κινηματογραφικό σύμπαν της DC, όσο και όλα τα τηλεοπτικά projects. Αν κλείσει η συμφωνία, ο Lin θα δίνει αναφορά για όλα στον CEO της WB Discovery, τον David Zaslav παρακάμπτοντας πολλούς άλλους επικεφαλής των τμημάτων της εταιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του THR, ο Walter Hamada, ο οποίος ηγείται της DC Films τώρα, θα αποχωρήσει από τη θέση, ο οποίος μάλιστα φέρεται πως ήταν στα πρόθυρα να παραιτηθεί από την εταιρία, λόγω της ακύρωσης του Batgirl, αλλά τελικά αποφάσισε να παραμείνει μέχρι να προβληθεί το Black Adam στους κινηματογράφους.

Ωστόσο, το Variety λέει ότι υπάρχουν μερικά εμπόδια για να κλείσει η συμφωνία του Lin, καθώς συμμετέχει σε πολλά projects για την Disney, όπως το live-action φιλμ του Lilo & Stitch. Αν όμως συνεργαστεί με την Warner Bros. θα πρέπει να διαχειριστεί πολλά πράγματα, όπως να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα θέματα που γίνονται με την ταινία The Flash και πολλά άλλα.

Ο Lin δεν είναι κάποιος τυχαίος για την Warner, καθώς ήταν εκτελεστικός παραγωγός σε ταινίες όπως το The Lego Movie, τα It και Godzilla: King of Monsters. Μάλιστα έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο ισχυρούς παραγωγούς του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.