Star Wars: O John Boyega δεν ψήνεται να επιστρέψει και εξηγεί το γιατί

Καμία όρεξη να υποδυθεί ξανά τον Finn, τον ρόλο που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό
25 Αυγούστου 2022 21:58
Star Wars: O John Boyega δεν ψήνεται να επιστρέψει και εξηγεί το γιατί

Ο John Boyega οφείλει πολλά στο σύμπαν του Star Wars καθώς ο ρόλος του Finn στην sequel τριλογία τον έκανε παγκοσμίως γνωστό και εκτόξευσε το αστέρι του στο Χόλιγουντ, όντας ένας άγνωστος ηθοποιός μέχρι πρότινος. 

Σε νέα του συνέντευξη στο Sirius XM ο Boyega όμως απέκλεισε το να επιστρέψει στο σύμπαν του Star Wars και εξήγησε τον λόγο, πίσω από την απόφασή του. 

Σε αυτό το σημεία είμαι εντάξει χωρίς αυτό. Νομίζω πως ο Finn είναι σε ένα καλό σημείο και μπορείτε να τον απολαύσετε σε άλλα παιχνίδια ή animated σειρές, αλλά νομίζω πως από το Episode VII μέχρι το Episode IX ήταν καλά μέχρι εκεί για μένα. 

 

Τα πράγματα δεν ήταν στην καλύτερη θέση όσον αφορά τη σχέση μεταξύ Disney και John Boyega για το πως το franchise χειρίστηκε τον χαρακτήρα του Finn, κάτι που ο ηθοποιός δε δίστασε να τα εκφράσει δημόσια. 

Ο Boyega αναφέρθηκε και στη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε η Moses Ingram της σειράς Obi-Wan Kenobi, λέγοντας ότι η αντίδραση του Ewan McGregor στο συμβάν αυτό τον κάνει να "νιώθει ότι προστατεύεται". 

Βέβαια, με τη Disney και το Star Wars καλύτερα ποτέ να μη λες ποτέ αλλά προς το παρόν ο Finn δείχνει να έχει τελειώσει από τις ταινίες του Star Wars.