Μεγάλες καθυστερήσεις για τα Shazam 2 και Aquaman 2 – Ημερομηνία και για το The Nun 2

Θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή!
25 Αυγούστου 2022 08:45
Μεγάλες καθυστερήσεις για τα Shazam 2 και Aquaman 2 – Ημερομηνία και για το The Nun 2

Μερικοί από τους αγαπημένους σας ήρωες θα έρθουν στη μεγάλη οθόνη λίγο αργότερα όπως λέει το Variety, καθώς κάποια φιλμ της Warner Bros. Discovery έλαβαν καθυστέρηση. Αρχικά, η πρώτη ταινία που καθυστερεί αρκετά είναι το Shazam: Fury of the Gods, ενώ ακολουθεί και το πολυπόθητο για πολλούς Aquaman and the Lost Kingdom.

Η Warner πήρε την απόφαση για να φέρει τις δύο ταινίες λίγο αργότερα και αυτό σημαίνει ότι: Το Shazam 2, το οποίο ήταν να παίξει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο, τελικά θα φτάσει στις 17 Μαρτίου 2023 και παίρνει τη θέση του Aquaman 2. Αυτό σημαίνει ότι το Aquaman and the Lost Kingdom που ήταν να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2023 αναμένεται να κυκλοφορήσει τελικά στις 25 Δεκεμβρίου 2023.

Άλλες ταινίες της DC, όπως ας πούμε το The Flash και το Black Adam δεν έχουν λάβει προς το παρόν κάποια καθυστέρηση. Ωστόσο, μία ατιτλοφόρητη ταινία -που δεν ξέρουμε ακόμα δηλαδή- θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου του 2023. Το Evil Dead Rise θα καταφθάσει στις 4 Απριλίου 2023, ενώ και το The Nun 2 έρχεται στις 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Το Salem's Lot, βασισμένο στο μυθιστόρημα του 1975 του Stephen King, είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου 2023, αλλά τώρα θα έρθει αργότερα μέσα στο 2023.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η νέα ταινία του Evil Dead και το House Party ήταν αρχικά να κυκλοφορήσουν στο HBO Max, αλλά μετά τη νέα στρατηγική της Warner Bros. Discovery, αυτό άλλαξε και θα παίξουν αποκλειστικά στους κινηματογράφους.