Hellraiser: Η θρυλική ταινία τρόμου επιστρέφει στο Hulu - Ημερομηνία πρεμιέρας

Αυτό το Halloween θα είναι γεμάτο με horror προτάσεις
24 Αυγούστου 2022 22:50
Hellraiser: Η θρυλική ταινία τρόμου επιστρέφει στο Hulu - Ημερομηνία πρεμιέρας

Το θρυλικό franchise ταινιών τρόμου Hellraiser επιστρέφει με κάθε επισημότητα και το Hulu ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας του νέου "Hellraiser", με ένα σύντομο teaser που θα δείτε παρακάτω. 

Σε αυτό όμως κρύβεται και η εμφάνιση της νέας Pinhead και λέμε νέας διότι τον ρόλο του εμβληματικού δαίμονα θα υποδύεται η Jamie Clayton, που θα γνωρίζετε από τη σειρά Sense8. Η εμφάνισή της καμουφλάρεται πίσω από τα γράμματα του λογότυπου του Hellraiser, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου.

Τη σκηνοθεσία του reimagining του Hellraiser ανέλαβε ο David Bruckner (The Night House) και σε αυτό θα δούμε μια νεαρή γυναίκα που παλεύει με τις εξαρτήσεις της να βρίσκει ένα αρχαίο παράξενο παζλ. Δεν γνωρίζει όμως ότι σκοπός αυτού του παζλ είναι να καλεί τους Cenobites, μια ομάδα σατανικών οντοτήτων από μια άλλη διάσταση. 

Ενόψει του Halloween, η streaming υπηρεσία (που αποτελεί θυγατρική της Disney) ετοιμάζει τη γιορτή του "Huluween" εκεί όπου θα προσφέρει συνεχώς περιεχόμενο για τους λάτρεις του τρόμου. 

Το cast του Hellraiser περιλαμβάνει τους: Odessa A’zion (Grand Army), Jamie Clayton (The L Word: Generation Q), Adam Faison (Everything’s Gonna Be Okay), Drew Starkey (Outer Banks), Brandon Flynn (Ratched), Aoife Hinds (The Long Call), Jason Liles (Stereoscope), Yinka Olorunnife (The Transporter), Selina Lo (Boss Level), Zachary Hing (Halo), Kit Clarke (Leonardo), Goran Visnjic (The Boys) και Hiam Abbass (Succession). 

Για την ιστορία, την πρώτη Hellraiser ταινία του 1987 σκηνοθέτησε ο Clive Barker σε σενάριο που ο ίδιος έγραψε, ενώ έπειτα ακολούθησαν πολλά sequels, χωρίς ωστόσο να έχουν την ίδια επιτυχία.

Το Hellraiser αναμένεται στις 7 Οκτωβρίου στο Hulu, κάτι που σημαίνει ότι στην Ελλάδα θα το απολαύσουμε μέσα από το Disney+, όπως έγινε και στην περίπτωση του "Prey".