Έρχεται η ταινία Gravity Rush και έχει ήδη σκηνοθέτη

Ο puzzle platformer τίτλος του PS Vita μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη
22 Αυγούστου 2022 22:57
Έρχεται η ταινία Gravity Rush και έχει ήδη σκηνοθέτη

Ένα ακόμη αποκλειστικό του PlayStation παιχνίδι θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, μετά το Uncharted με τον Tom Holland και το υπό ανάπτυξη φιλμ του Ghost of Tsushima. O λόγος για το Gravity Rush το οποίο θα γίνει ταινία και βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τις PlayStation Productions και Scott Free Productions, σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline. 

Ήδη τo project έχει αποκτήσει τη σκηνοθέτριά του στο πρόσωπο της Anna Mastro (Secret Scoiety of Second Born Royals) σε σενάριο της Emily Jerome (Panopticon).

Για όσους δε γνωρίζουν, η ταινία θα βασίζεται στο ομώνυμο open-world platformer δια χειρός της Team Gravity του Sony Japan Studio, που κυκλοφόρησε το 2012 ως αποκλειστικός τίτλος του PS Vita. Σε αυτό οι παίκτες χειρίζονται την Kat μια κοπέλα που πάσχει από αμνησία και έχει την ικανότητα να χειρίζεται την βαρύτητα. Χάρη στις δυνάμεις της υπερασπίζεται την κοινότητα του Hekseville από τις βαρυτικές καταιγίδες και την μυστηριώδη φυλή τεράτων γνωστή ως Nevi. 

Να αναφέρουμε πως στις αρχές του 2023 αναμένεται η τηλεοπτική σειρά του The Last of Us στο HBO με τους Pedro Pascal και Bella Ramsey. Επίσης αναμένονται η σειρά Twisted Metal στην πλατφόρμα του Peacock με πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie, καθώς και η τηλεοπτική μεταφορά του God of War στο Amazon Prime Video.