Νέες εικόνες και ημερομηνία πρεμιέρας για το Enola Holmes 2 του Netflix

Ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες!
18 Αυγούστου 2022 19:16
Νέες εικόνες και ημερομηνία πρεμιέρας για το Enola Holmes 2 του Netflix

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας δύο νέες εικόνες από το Enola Holmes 2, το οποίο όπως μάθαμε σήμερα θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο αποκλειστικά στην υπηρεσία. Millie Bobby Brown και Henry Cavill ενώνουν για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις τους και επιστρέφουν σε νέα μυστήρια και ολοκαίνουργιες περιπέτειες.

Αναμένεται μεγάλη προώθηση για το sequel από το Netflix τους επόμενους μήνες, μιας και εδώ πρωταγωνιστούν δύο μεγάλα ονόματα, σε μερικές από τις κορυφαίες σειρές της υπηρεσίας. Η Millie Bobby Brown υποδύεται την Eleven στο πολύ επιτυχημένο Stranger Things, αλλά και ο Henry Cavill, ο οποίος είναι ο τηλεοπτικός Geralt στο σόου του The Witcher.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Η επίσημη σύνοψη της πρώτης ταινίας είναι η εξής:

Μετά την εξαφάνιση της μητέρας της, η Ενόλα Χολμς, αδελφή του Σέρλοκ, ψάχνει να τη βρει και γίνεται μια σούπερ ντετέκτιβ, πολύ καλύτερη από τον διάσημο αδελφό της, ξεσκεπάζοντας μια επικίνδυνη συνωμοσία γύρω από έναν μυστηριώδη νεαρό λόρδο. Πρωταγωνιστούν οι Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Σαμ Κλάφλιν, Χένρι Κάβιλ και Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ. Σκηνοθετεί ο Χάρι Μπράντμπιρ ("Fleabag").

Για τη σκηνοθεσία του sequel επιστρέφει ο Harry Bradbeer καθώς και στο σενάριο ο Jack Thorne.

Το Enola Holmes 2 θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Νοεμβρίου. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το sequel παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.