Νέο trailer για την ταινία "Do Revenge" με την Maya Hawke πανέτοιμη να γευτεί την εκδίκηση

Η νεανική μαύρη κωμωδία έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Netflix
09 Αυγούστου 2022 23:05
Νέο trailer για την ταινία "Do Revenge" με την Maya Hawke πανέτοιμη να γευτεί την εκδίκηση

Το Netflix κυκλοφόρησε το νέο και επίσημο trailer του "Do Revenge" της νεανικής μαύρης κωμωδίας, όπου πρωταγωνιστεί η Maya Hawke του "Stranger Things" και η Camila Mendes του "Riverdale". 

Οι δυο τους έχουν ζήσει παρόμοιες καταστάσεις και τους ενώνει το γεγονός ότι τους πρόδωσαν τα άτομα που αγαπούσαν για αυτό και θα πάρουν εκδίκηση από αυτά. Το Netflix παρομοιάζει την ταινία με μια διαστρεβλωμένη Χιτσκοκική μαύρη κωμωδία για την Gen-Z. 

Δείτε το νέο trailer του Do Revenge: 

Αυτό το φιλμ επικεντρώνεται σε δύο κοπέλες, τις Eleanor (Hawke) και Drea (Mendes), οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για πάρουν εκδίκηση από όσους τις αδίκησαν. Η Drea θέλει να πάρει εκδίκηση από ένα αγόρι που έχασε την εμπιστοσύνη της, καθώς διέρρευσε "ροζ" υλικό της στο ίντερνετ, ενώ η Eleanor θέλει να εκδικηθεί το κορίτσι που ξεκίνησε μία καταστροφική φήμη για εκείνη.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great), η οποία έγραψε το σενάριο του Thor: Love & Thunder. Στο Do Revenge πρωταγωνιστούν επίσης και οι Jonathan Daviss, Alisha Boe, Rish Shah, Maia Reficco, Paris Berelc, Ava Capri και Talia Ryder, με μια ειδική guest εμφάνιση από την Sophie Turner του Game of Thrones.

Το Do Revenge θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 16 Σεπτεμβρίου στο ελληνικό Netflix.