Η Zazie Beetz θα βρίσκεται στο Joker: Folie à Deux, αλλά πώς;

Ίσως ως μια ανάμνηση του Arthur
09 Αυγούστου 2022 14:05
Η Zazie Beetz θα βρίσκεται στο Joker: Folie à Deux, αλλά πώς;

Έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από τότε που έγινε και επίσημο ότι η Lady Gaga θα βρίσκεται στο Joker 2 ή αλλιώς “Joker: Folie à Deux”. Και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία είδηση που αφορά για άλλη μια φορά το cast της ταινίας.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Variety, η Zazie Beetz θα επιστρέψει εκτός απροόπτου στο sequel, μιας και την είχαμε δει και στο Joker του 2019 ως Sophie Dumond. Το πώς θα μπορούσε η Beetz να επαναλάβει τον ρόλο της είναι ένα ανοιχτό ερώτημα λέει το Variety:

Η αρχική ταινία άφησε τη μοίρα της Sophie «στον αέρα», μιας και ο Arthur εγκατέλειψε το σπίτι, αφού συνειδητοποίησε ότι δεν είχαν μια πραγματική σχέση. Οπότε, είναι πολύ πιθανό, να εμφανιστεί ως μια ανάμνησή του στο sequel και όχι ως «πραγματική χαρακτήρας». Δυστυχώς, δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα περισσότερό γι’ αυτό.

Το sequel με τίτλο "Joker: Folie à Deux" (σε ελεύθερη μετάφραση Joker: Τρέλα για Δύο) θα είναι κατά βάση ένα μιούζικαλ σε σκηνοθεσία και σενάριο Todd Phillips. Το γαλλικό Folie à Deux αναφέρεται σε μια ορολογία που περιγράφει την εν λόγω ψυχική διαταραχή που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα.

Η DC Films και η Warner Bros. συμφώνησαν να πληρώσουν σε...χρυσάφι την εμφάνιση του Joaquin Phoenix στο Joker 2, μιας και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, θα λάβει αμοιβή ύψους $20 εκατομμυρίων.

Τα θεμέλια για το Joker 2 μπήκαν από τότε που η πρώτη ταινία σάρωσε στο box office με πάνω από $1 δις εισπράξεις, ενώ και ο Joaquin Phoenix έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Arthur Fleck για μια συνέχεια, δεδομένου κιόλας πως αποτέλεσε το φιλμ που του χάρισε το πολυπόθητο Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου.

Πλέον, το Joker: Folie à Deux αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.