Η Olivia Newton-John του “Grease” έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών

Έφυγε ένα… "Καλοκαιρινό βράδυ"
08 Αυγούστου 2022 23:05
Η Olivia Newton-John του “Grease” έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία δυσάρεστη είδηση που αναφέρει ότι η Olivia Newton-John έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο του στήθους το 1992, ενώ όπως έγινε γνωστό είχε κάνει μετάσταση το 2007.

Ίσως τη θυμάστε από το θρυλικό μιούζικαλ Grease, αφού εκείνη έπαιξε την “Sandy” πλάι στον John Travolta, αλλά είχε ερμηνεύσει και τραγούδια θρύλους όπως το Summer Nights και το You are the one that I Want.

Στο μήνυμά του στο Facebook ο σύζυγός της γράφει ότι η Olivia Newton-John έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της στη νότια Καλιφόρνια, πλάι στην οικογένειά της και τους φίλους της.

Ήταν ένα σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για πάνω από 30 χρόνια”, γράφει αναφερόμενος στην πάθησή της. Μάλιστα, εκείνη είχε ανοίξει και ένα ίδρυμα για την έρευνα πάνω στον καρκίνο.

Η Olivia Newton-John είχε παίξει σε διάφορες ταινίες όπως τα “Grease”, “Xanadu”, “Two of a Kind”, “It's My Party” και άλλες.

Σύμφωνα με το wikipedia:

Η Olivia Newton-John γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1948 και ήταν τραγουδίστρια, στιχουργός, ηθοποιός, χορεύτρια, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια. Έλαβε τέσσερις φορές βραβείο Grammy και έχει μπει πέντε φορές στο number-one και δέκα φορές στο top-ten του Billboard Hot 100, ενώ δυο δίσκοι της έχουν καταλάβει την πρώτη θέση στο Billboard 200. Έντεκα από τα singles της (συμπεριλαμβανομένων δυο πλατινένιων δίσκων) και 14 δίσκοι της (συμπεριλαμβανομένων δυο πλατινένιων και τεσσάρων διπλά πλατινένιων) έχουν γίνει χρυσοί. Έχει πουλήσει σχεδόν 100 εκατ. δίσκους παγκοσμίως και θεωρείται μια από τους καλλιτέχνες με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.