Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever αποκαλύπτει την μετά-T'Challa εποχή  

Έρχεται το επόμενο κεφάλαιο των ηρώων της Wakanda

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever αποκαλύπτει την μετά-T'Challa εποχή

Χάρη σε μια επίσημη καταχώρηση της Disney και της Marvel Studios μάθαμε πως το Black Panther: Wakanda Forever κατηγοριοποιείται στο είδος "περιπέτεια δράσης". Οι πιο σημαντικές πληροφορίες όμως έρχονται από την επίσημη σύνοψη που δόθηκε παράλληλα στη δημοσιότητα για το sequel που θα αντιμετωπίσει τον απρόσμενο θάνατο του Chadwick Boseman και του αυθεντικού Black Panther του MCU. 

Το κυριότερο είναι πως περιγράφει την κατάσταση μετά τον θάνατο του T'Challa, αν και δεν αποκαλύπτει τα αίτια του θανάτου του εντός του MCU. Αυτό είναι μάλλον κάτι που φυλάσσεται για την ίδια την ταινία, που θα βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο. 

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever: 

Στο Black Panther: Wakanda Forever των Marvel Studios, η βασίλισσα Στο Black Panther των Marvel Studios: Wakanda Forever, η βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M'Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (συμπεριλαμβανομένης της Florence Kasumba), αγωνίζονται για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις που παρεμβαίνουν στον απόηχο του θανάτου του βασιλιά T'Challa. Καθώς οι Γουακαντιανοί προσπαθούν να προχωρήσουν το επόμενο κεφάλαιό τους, οι ήρωες μάς θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita N'yongo) και του Everett Ross (Martin Freeman) ώστε να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το βασίλειο της Wakanda. 

Συστηθείτε επίσης στον Tenoch Huerta ως Namor, βασιλιά ενός απόκρυφου έθνους της θάλασσας, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livanalli. 

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα CreedFruitvale Station και το πολυβραβευμένο Judas and the Black Messiah.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Letitia Wright που θα παίξει ξανά την πριγκίπισσα της Wakanda, Shuri, ενώ ο Martin Freeman θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne

Παρακάτω θα βρείτε ολόκληρο το prologue album του Black Panther: Wakanda Forever με τα πρώτα κομμάτια που θα αποτελέσουν τις μουσικές επιλογές του. 

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου του 2022.