Γάμος αλά Ελληνικά 3: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στην Κέρκυρα και η Νία Βαρντάλος το γιόρτασε (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε από την τελευταία μέρα στο "πλατό"
05 Αυγούστου 2022 21:48
Γάμος αλά Ελληνικά 3: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στην Κέρκυρα και η Νία Βαρντάλος το γιόρτασε (ΦΩΤΟ)

Ύστερα και από ένα ατύχημα που παραλίγο να κλονίσει την παραγωγή του "Γάμος αλά Ελληνικά 3", έγινε γνωστό πως θα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν επιτυχώς επί ελληνικού εδάφους. 

Την είδηση γνωστοποίησε χθες στον λογαριασμό της στο Instagram, η πρωταγωνίστρια, σεναριογράφος και σκηνοθέτρια του threequel, Νία Βαρντάλος. Στην ανάρτηση που τη συνόδευσε με μερικές φωτογραφίες με τους συμπρωταγωνιστές της, όπως τον John Corbett, που υποδύεται τον σύζυγό της στην ταινία, αλλά και τους συντελεστές πίσω από τις κάμερες. 

Φαίνεται μάλιστα πως...το γιόρτασαν έξαλλα μετά το πέρας των γυρισμάτων, τα οποία έκαναν "wrap" στο χωριό Βαρυπατάδες της Κέρκυρας. Φυσικά ευχαρίστησε τους πάντες θερμά για τη συνεργασία τους και ειδικά προς τους κατοίκους του χωριού και της Κέρκυρας, με τους οποίους δηλώνει ότι έγιναν φίλοι. 

Δείτε τις φωτογραφίες της Νία Βαρντάλος στο Instagram: 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

H Νία Βαρντάλος ανέφερε επίσης ότι το "My Big Fat Greek Wedding 3" θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Michael Constantine του ηθοποιού που υποδύθηκε τον -επί της οθόνης- πατέρα της, Gus Portocalos, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πέρυσι τον Αύγουστο.

Στο cast αναμένεται να επιστρέψουν οι Gia Karides, Lainie Kazan και Louis Mandylor με τους οποίους φωτογραφήθηκε πρόσφατα. 

Το πρώτο Γάμος Αλά Ελληνικά αποτέλεσε μια τεράστια παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία, καθώς με budget μόλις $6 εκατ. έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως με $368.7 εκατομμύρια συγκομιδή στο box office. Έδωσε κιόλας στην Βαρντάλος την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου. Το sequel με τίτλο "Γάμος αλά Ελληνικά 2" (My Big  Fat Greek Wedding 2) έφερε επίσης $90.2 εκατ. στο box office με budget κοντά στα $18 εκατομμύρια, χωρίς να κάνει την ίδια επιτυχία ενώ κατακεραυνώθηκε από κριτικούς και θεατές.