Ο Holt McCallany του “Mindhunter” θα παίξει στο Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 2

Σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο
29 Ιουλίου 2022 17:10
Ο Holt McCallany του “Mindhunter” θα παίξει στο Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 2

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι ένας από τους πρωταγωνιστές του MINDHUNTER του Netflix, πρόκειται να παίξει στο Mission: Impossible — Dead Reckoning Part 2. Συγκεκριμένα, μέσα από το Deadline μάθαμε ότι ο Holt McCallany μόλις υπέγραψε για να βρίσκεται στην ταινία του Tom Cruise, η οποία πρόκειται να καταφθάσει στους κινηματογράφους μέσα στο 2024.

Μάλιστα, οι δυο τους έχουν ξανά συναντηθεί στη μεγάλη οθόνη, μέσα από το Jack Reacher: Never Go Back. Ο McCallany, εκτός από τον Bill Trench στη σειρά Mindhunter του Netflix σε παραγωγή David Fincher, είναι επίσης γνωστός και από ρόλους του στις ταινίες Fight Club και Alien 3, καθώς και για σειρές όπως το CSI: Miami, Heroes και Lights Out.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιο ρόλο θα παίξει ο McCallany στο Dead Reckoning Part 2.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι η παραγωγή για το 1ο μέρος του Dead Recocking είναι από τις ακριβότερες στην ιστορία του σινεμά.

H πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη ακριβού Mission: Impossible 7 λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια. Συγκριτικά ο προκάτοχός του "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Στην αύξηση του budget συμπεριλαμβάνεται και ο παράγοντας ότι η πλειοψηφία των γυρισμάτων του γίνονται σε εξωτερικές τοποθεσίες και σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, κάτι που στην εποχή της πανδημίας αποδείχθηκε τροχοπέδη. Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε τον πρωταγωνιστή και παραγωγό του φιλμ, Tom Cruise να καθυστερήσει το 7ο και το 8ο κεφάλαιο καθώς αρχικά θα γυριζόντουσαν διαδοχικά.

Το Dead Reckoning είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

To Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου του 2023, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.