Black Panther: Wakanda Forever – Δείτε το πρώτο συγκινητικό teaser trailer του sequel

Το οποίο τιμά τον Chadwick Boseman
24 Ιουλίου 2022 08:46
Black Panther: Wakanda Forever – Δείτε το πρώτο συγκινητικό teaser trailer του sequel

Κρατώντας την υπόσχεσή της, η Marvel αποκάλυψε αρκετές νέες πληροφορίες για το μέλλον του κινηματογραφικού της σύμπαντος κατά τη διάρκεια της San Diego Comic-Con 2022. Στο πλαίσιο αυτό είδαμε και το πρώτο επίσημο teaser του Black Panther: Wakanda Forever.

Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα περίπου δύο λεπτών trailer, το οποίο μας προετοιμάζει για τα όσα θα συμβούν στο sequel, το οποίο έρχεται χωρίς τον πρωταγωνιστή της αρχικής Οσκαρικής ταινίας, Chadwick Boseman, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών το 2020, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως στο παρελθόν, συντελεστές και ηθοποιοί είχαν δηλώσει επανειλημμένα ότι το Black Panther: Wakanda Forever θα τιμήσει τη μνήμη του Boseman, ενώ δε θα γίνει καμία "ανάστασή" του χαρακτήρα μέσω CGI, όπως είχε γίνει για παράδειγμα με τη Leia της Carrie Fisher στο Star Wars: The Rise of Skywalker.

Στο trailer, λοιπόν, βλέπουμε ακριβώς αυτό, με διάφορες αναφορές στον T'Challa, ο οποίος δεν έχει ξεχαστεί. Ωστόσο, πέρα από τα δάκρια και το θρήνο για το χαμένο βασιλιά, γεννιέται, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και μια νέα ελπίδα. Τέλος, από το teaser δε λείπει και μια κλεφτή ματιά από τη νέα Black Panther εν δράσει.

Τέλος, όσον αφορά τη μουσική υπόκρουση, τα νέα πλάνα συνοδεύει ένα cover του "No Woman, No Cry" του Bob Marley, ενώ το teaser κλείνει με το "Alright" του Kendrick Lamar.

Δείτε το πρώτο teaser trailer του Black Panther: Wakanda Forever

Τη σκηνοθεσία του Wakanda Forever έχει αναλάβει για άλλη μια φορά ο Ryan Coogler, ο οποίος ήταν υπεύθυνος και για την πρώτη ταινία, ενώ είναι επίσης γνωστός για το Creed, το Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο Judas and the Black Messiah.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Letitia Wright που θα παίξει ξανά την πριγκίπισσα της Wakanda, Shuri, ενώ ο Martin Freeman θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Παράλληλα, το καστ θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne κ.α.

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο για πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου του 2022.