Το πρώτο trailer του Teen Wolf: The Movie είναι εδώ, αλλά έχει μια μεγάλη απουσία!

Όπως ξέρετε, ο Dylan O’ Brien δε θα βρίσκεται στο φιλμ
22 Ιουλίου 2022 01:01
Το πρώτο trailer του Teen Wolf: The Movie είναι εδώ, αλλά έχει μια μεγάλη απουσία!

Το Paramount+ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer από το Teen Wolf: The Movie, το οποίο αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του San Diego Comic-Con 2022. Αν είστε fans της σειράς, ετοιμαστείτε για μία μεγάλη απουσία, καθώς ο Dylan O’ Brien επέλεξε να μη βρίσκεται στην ταινία και η απουσία του είναι έντονη από το trailer.

Το cast του Teen Wolf: The Movie αποτελείται από τους Tyler Posey, Tyler Hoechlin, Holland Roden, Shelley Hennig, Linden Ashby, JR Bourne, Colton Haynes, Melissa Ponzio και Crystal Reed. Ναι, καλά διαβάσατε. Η Reed επιστρέφει στο franchise και θα είναι ιδιαίτερα περίεργο να δούμε πως θα κάνει ντεμπούτο η χαρακτήρας της, μιας και όπως γνωρίζετε, η Allison «πέθανε» στην 3η σεζόν του σόου.

Κατά τη διάρκεια του ComicCon πάνελ της ταινίας αποκαλύφθηκε μία βασική λεπτομέρεια, η οποία αναφέρει ότι ο Vince Mattis θα βρίσκεται στο cast ως γιος του Derek, ονόματι Eli.

Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί:

Μια πανσέληνος ανατέλλει στο Beacon Hills και μαζί της θα αναδυθεί και κάτι τρομακτικό. Οι λύκοι ουρλιαζουν για άλλη μια φορά, ζητώντας την επιστροφή των banshees, των werecoyote, των hellhounds, των kitsunes και κάθε άλλου shapeshifter. Όμως, μόνο ένας λυκάνθρωπος όπως ο Scott McCall (Posey) θα μπορεί να συγκεντρώσει νέους συμμάχους και να ενώσει ξανά έμπιστους φίλους για να επιτεθούν σε έναν από τους πιο ισχυρούς εχθρούς που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ.

Το Teen Wolf: The Movie θα κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά στο Paramount+.