Harry Styles και Florence Pugh παίζουν στο πιο αναμενόμενο ψυχολογικό θρίλερ της χρονιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Σεπτέμβριο -αυστηρά- στις κινηματογραφικές αίθουσες
21 Ιουλίου 2022 23:10
Harry Styles και Florence Pugh παίζουν στο πιο αναμενόμενο ψυχολογικό θρίλερ της χρονιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Warner Bros. Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το 2ο επίσημο trailer από την ταινία Don't Worry Darling, με πρωταγωνιστές τους Harry Styles και Florence Pugh. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, του οποίου τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Olivia Wilde.

Παλιότερα, η σκηνοθέτρια είχε δηλώσει ότι πολλές εταίρες παραγωγής ήθελαν να αγοράσουν αυτό το φιλμ, αλλά τελικά κατέληξε να το πάρει η Warner Bros. μιας και της είχε υποσχεθεί, ότι αυτή η ταινία θα παίξει στους κινηματογράφους.

"Γυρίστηκε με κύριο γνώμονα την κινηματογραφική εμπειρία, από την φωτογραφία μέχρι τον ήχο και το μιξάζ και όλες τις μικρές λεπτομέρειες γύρω-γύρω." είπε η Wilde στο κοινό της CinemaCon 2022. Τη φωτογραφία ανέλαβε ο Matthew Libatique, συνήθης συνεργάτης του Darren Aronofsky στις ταινίες του.

H σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Η Alice (Pugh) και ο Jack (Styles) είναι τυχεροί που ζουν στο Victory, την πόλη της πειραματικής εταιρείας που φιλοξενεί τους άνδρες που εργάζονται για το άκρως απόρρητο Victory Project και τις οικογένειές τους. Η ζωή είναι τέλεια, με τις ανάγκες κάθε κατοίκου να καλύπτονται από την εταιρεία. Το μόνο που ζητούν σε αντάλλαγμα είναι η αδιαμφισβήτητη δέσμευση προς τον σκοπό του project. Αλλά όταν αρχίζουν να εμφανίζονται ρωγμές στην ειδυλλιακή τους ζωή και να εκθέτονται εκλάμψεις από κάτι πολύ πιο απαίσιο που κρύβεται κάτω από την ελκυστική πρόσοψη, η Alice δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί τι κάνουν στο Victory και γιατί. Πόσο είναι διατεθειμένη να χάσει η Alice για να αποκαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει στον παράδεισο;

Μαζί τους παίζουν οι Gemma Chan (“Crazy Rich Asians”, Eternals), KiKi Layne (“The Old Guard”) και Chris Pine (“All the Old Knives”).

Το Don't Worry Darling θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.