Υπάρχει μία horror ταινία που θα ήθελε πολύ να είχε σκηνοθετήσει ο Quentin Tarantino

Δηλώνει μεγάλος fan του Battle Royale
20 Ιουλίου 2022 13:43
Υπάρχει μία horror ταινία που θα ήθελε πολύ να είχε σκηνοθετήσει ο Quentin Tarantino

Παρόλο που δηλώνει μεγάλος fan των horror ταινιών, ο Quentin Tarantino έχει φτιάξει μόνο μία ταινία που έχει «άρωμα» από ταινία τρόμου και αυτή είναι το Death Proof του 2007. Τώρα, ο διάσημος δημιουργός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Jimmy Kimmel Live”, στην οποία ήταν εχθές το βράδυ παρουσιαστής ο κωμικός Dana Carvey.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Carvey ρώτησε τον Tarantino για την τελευταία φορά που είδε μία ταινία και που τον έκανε να πει: “μακάρι να την είχα σκηνοθετήσει εγώ”. Η απάντηση του Tarantino ήρθε πολύ εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς, διότι είπε απευθείας, ότι θα ήθελε να είχε σκηνοθετήσει το Battle Royale του 2000.

Είμαι τεράστιος fan της ιαπωνικής ταινίας Battle Royale, πάνω στην οποία βασίστηκε το Hunger Games. Θα ήταν τρομερό να είχα σκηνοθετήσει αυτή την ταινία.

Η σύνοψη του Battle Royale λέει τα εξής:

42 μαθητές. 3 ημέρες. Ένα έρημο νησί. Καλώς ήρθατε στο Battle Royale. Μαθητές από ένα ιαπωνικό γυμνάσιο αναγκάστηκαν από μια νομοθεσία να διαγωνιστούν σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι. Στους μαθητές δίνεται μια τσάντα με ένα τυχαία όπλα, μερικές μερίδες φαγητού και νερού και στέλνονται για να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον σε ένα «παιχνίδι» χωρίς μπαρ κανόνες. Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές έχουν 3 ημέρες να σκοτωθούν μεταξύ τους μέχρι να επιβιώσει 1 ή να πεθάνουν όλοι. Η ταινία επικεντρώνεται σε μερικούς από τους μαθητές και στο πώς τα καταφέρνουν.

Εσείς θα θέλατε να δείτε τον Tarantino να σκηνοθετεί μία αγαπημένη σας ταινία; Αν ναι, πείτε μας στα σχόλια ποια είναι αυτή.