O Steven Spielberg σκηνοθέτησε το πρώτο του βιντεοκλίπ με ένα iPhone (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το απρόσμενο ντεμπούτο του θρυλικού σκηνοθέτη στα μουσικά βίντεο
19 Ιουλίου 2022 17:01
O Steven Spielberg σκηνοθέτησε το πρώτο του βιντεοκλίπ με ένα iPhone (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος θα περίμενε ότι ο θρυλικός Steven Spielberg θα πραγματοποιούσε στα 75 του χρόνια ντεμπούτο στην σκηνοθεσία μουσικών βιντεοκλίπ; Σίγουρα κανένας πριν το τολμήσει καθώς ο θρυλικός σκηνοθέτης των Schindler's List, Jurassic Park και Indiana Jones σκηνοθέτησε με αρκετά μινιμαλιστικό τρόπο το πρώτο του βιντεοκλίπ

Το νέο κομμάτι "Cannibal" από το solo album του Marcus Mumford (τραγουδιστή των Mumford and Sons) απέκτησε βιντεοκλίπ δια χειρός...Spielberg με τον σκηνοθέτη να προτιμά μια εντελώς λιτή προσέγγιση για το γύρισμα. Ολόκληρο το βίντεο κλιπ καταγράφηκε σαν μονόπλανο, με ένα iPhone και με "χειριστή dolly grip", art director και παραγωγό την σύζυγό του, Kate Capshaw. 

Μάλιστα στις φωτογραφίες που ανήρτησε ο Mumford από τα παρασκήνια μπορείτε να δείτε τη σύζυγο του Spielberg να σπρώχνει και να τραβάει την καρέκλα που κάθεται ο Spielberg. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marcus Mumford (@marcusmumford)

Η πιο πρόσφατη δουλειά του Steven Spielberg ήταν το remake του West Side Story και η επόμενή του -σχεδόν αυτοβιογραφική ταινία- με τίτλο "The Fablemans", ακούγεται ότι μάλλον θα είναι και η τελευταία της καριέρας του. 

Δείτε το βίντεοκλιπ του τραγουδιού "Cannibal" από τον Marcus Mumford παρακάτω.