Λίλο και Στιτς: Βρέθηκε νέος σκηνοθέτης για το live-action remake της Disney

Μια ακόμη απόπειρα της Disney να σοβαρέψει ένα λατρεμένο φιλμ κινουμένων σχεδίων
15 Ιουλίου 2022 14:19
Λίλο και Στιτς: Βρέθηκε νέος σκηνοθέτης για το live-action remake της Disney

Καμιά ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney δε φαίνεται ότι θα γλιτώσει από την live-action remake λαίλαπα. Το Lilo & Stitch (Λίλο και Στιτς) που θεωρείται μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέρνα φιλμ κινουμένων σχεδίων της Disney θα γίνει και αυτό live-action ταινία, στα πρότυπα του "Βασιλιά των Λιονταριών" και του "Αλαντίν". 

Σύμφωνα με το Deadline βρέθηκε ο νέος σκηνοθέτης του project, ο οποίος είναι ο Dean Fleischer-Camp που πρόσφατα σκηνοθέτησε την ταινία "Marcel the Shell With Shoes On" για λογαριασμό της A24. Αντικαθιστά, ουσιαστικά τον Jon M. Chu του Crazy Rich Asians, που είχε αποχωρήσει από το project πριν από αρκετούς μήνες. 

Αυτή θα είναι η πρώτη του δουλειά για στούντιο μεγάλου βεληνεκούς όπως η Disney. 

Το Lilo & Stitch κυκλοφόρησε το 2002 στους κινηματογράφους και ένα χρόνο αργότερα επεκτάθηκε το σύμπαν του με τη σειρά "Lilo & Stitch: The Series", η οποία μάλιστα προβάλλονταν στην ΕΤ1 πριν από αρκετά χρόνια. 

Στα σκαριά των live-action remakes βρίσκονται επίσης τα "The Little Mermaid" (Η Μικρή Γοργόνα), Snow White and the Seven Dwarves (Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι) και "Hercules" (Ηρακλής). 

Ακόμη είναι άγνωστο ποιοι θα πρωταγωνιστούν στο νέο Lilo & Stitch αλλά η ταινία θα προσπεράσει τις αίθουσες και θα προβληθεί απευθείας μέσα από το Disney+, όπως η νέα ταινία του Πινόκιο με τον Tom Hanks.