Μπορείτε να αγοράσετε το Joker κοστούμι που φόρεσε ο Jack Nicholson στη Batman ταινία!

Πωλείται σε δημοπρασία
09 Ιουλίου 2022 18:57
Μπορείτε να αγοράσετε το Joker κοστούμι που φόρεσε ο Jack Nicholson στη Batman ταινία!

Ένας φανατικός του σύμπαντος του Batman και ειδικότερα του λατρεμένου villain Joker έχει πλέον τη δυνατότητα να κάνει δικό του το περίφημο κοστούμι που φορούσε ο Jack Nicholson, όταν ενσάρκωσε τον χαρακτήρα στην Batman ταινία του Tim Burton.

Περνώντας σε λεπτομέρειες η χαρακτηριστική μωβ ενδυμασία πωλείται σε μια δημοπρασία της Heritage Auctions. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, ο ρουχισμός που φορέθηκε για τα γυρίσματα της ταινίας και που βρίσκεται πλέον στο σφυρί, περιλαμβάνει ένα βαμβακερό κοστούμι μωβ χρώματος, με πορτοκαλί και τιρκουάζ ρίγες, ένα ασορτί γιλέκο και παντελόνι, ένα πορτοκαλί σατέν, μακρυμάνικο πουκάμισο, μια πράσινη και μωβ ριγέ γραβάτα μάρκας Christian Dior, ένα ζευγάρι μποτάκια μάρκας Robot που κατασκευάστηκαν με μωβ δέρμα από το Ηνωμένο Βασίλειο και ένα μαύρο καπέλο από τσόχα, μάρκας Dobbs, με μωβ λεπτομέρειες.

Η αρχική τιμή της δημοπρασίας ανέρχεται στα 65 χιλιάδες δολάρια και υπάρχει περιθώριο δύο εβδομάδων για νέες προσφορές.

Σύμφωνα με την Heritage Auctions, ο ενδυματολόγος Bob Ringwood εργάστηκε σε αυτό το κοστούμι σε συνεργασία με τον ίδιο τον Nicholson, έχοντας ως στόχο να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη «τις τολμηρές γραμμές και τα χρώματα του κλασικού γκάνγκστερ των κινουμένων σχεδίων», επιτρέποντας στον ηθοποιό να γίνει αστείος και τρομακτικός ταυτόχρονα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στο ρουχισμό που πωλείται υπάρχουν ορισμένοι πράσινοι υγροί λεκέδες από την παραγωγή που μπορούν να βρεθούν στον γιακά και στους ώμους του πορτοκαλί πουκάμισου, μαζί με λευκά υπολείμματα μακιγιάζ στο καπέλο. Ωστόσο, το κοστούμι θεωρείται ότι είναι σε πολύ καλή έως άριστη κατάσταση.

Μπορείτε να βρείτε τη δημοπρασία στην επίσημη ιστοσελίδα της Heritage Auctions πατώντας εδώ.

Tags: