Κι άλλο μεγάλο όνομα στη νέα ταινία του Bong Joon-ho

Ο Steven Yeun του The Walking Dead προστέθηκε στο cast
08 Ιουλίου 2022 18:16
Κι άλλο μεγάλο όνομα στη νέα ταινία του Bong Joon-ho

Ο Bong Joon-ho των Parasite, Okja και άλλων φιλμ, ετοιμάζει ήδη το επόμενό του project, του οποίου βέβαια δε γνωρίζουμε τον τίτλο. Ωστόσο, αυτό που ξέρουμε είναι πως τον κεντρικό ρόλο θα τον έχει ο Robert Pattinson.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία είδηση, η οποία αναφέρει ότι ο Steven Yeun, γνωστός ηθοποιός από το The Walking Dead, υπέγραψε για να βρίσκεται στο ήδη μεγάλο cast της ταινίας. Το φιλμ είναι εμπνευσμένο από τη sci-fi νουβέλα Mickey7 του Edward Ashton.

Στο βιβλίο κεντρικός χαρακτήρας είναι ο "Mickey 7", ένας αναλώσιμος υπάλληλος σε μια ανθρώπινη αποστολή στο διάστημα με σκοπό την αποίκιση του παγωμένου πλανήτη Niflheim. Όποτε μια αποστολή του πληρώματος είναι εξαιρετικά δύσκολη και σε σημείο αυτοκτονίας στέλνουν τον Mickey. Κάθε φορά που πεθαίνει, ένα νέο σώμα παίρνει τη θέση του, αλλά διατηρεί τις περισσότερες μνήμες του προηγούμενου. Ύστερα από έξι θανάτους o Mickey7 αρχίζει να καταλαβαίνει τους όρους του παιχνιδιού και γιατί αυτή η θέση είχε μείνει κενή για καιρό.

Το cast έρχονται και συμπληρώνουν οι Toni Collette (The Sixth Sense, Hereditary, Nightmare Alley), Naomi Ackie (The End of the F***ing World, The Rise of Skywalker) και Mark Ruffalo (Avengers). Αξίζει να αναφερθεί, πως τη νέα ταινία την υπογράφει και την σκηνοθετεί ο ίδιος ο Bong Joon-ho, σε μία παραγωγή της Warner Bros. και της Plan B.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του Bong Joon-ho.