Μετά τους δύο Thor στο "Love and Thunder", μήπως θα δούμε περισσότερους Thor variants;

O Kevin Feige έκανε tease γαι το μέλλον του χαρακτήρα και πως θα υπάρξουν κι άλλες βερσιόν
30 Ιουνίου 2022 13:45
Μετά τους δύο Thor στο "Love and Thunder", μήπως θα δούμε περισσότερους Thor variants;

Χάρη στο Multiverse το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel έχει ανοίξει διάπλατα τις πύλες του σε διαφόρων ειδών εκδόσεων όλων των χαρακτήρων βασικών και μη. Ήδη το MCU χάρισε τις πρώτες δόσεις αυτού του concept στο Spider-Man: No Way Home και ακόμη περισσότερο στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Επειδή όμως η πρεμιέρα του Thor: Love and Thunder βρίσκεται προ των πυλών είναι λογικό η συζήτηση να τριγυρνά γύρω του και οι ερωτήσεις για το εάν το Multiverse στοιχείο κάνει την εμφάνισή του είναι αρκετές, διότι ήδη στην ταινία φιγουράρουν δύο Thor, του Chris Hemsworth και της Natalie Portman. Ο Kevin Feige, επικεφαλής της Marvel Studios, αναφέρθηκε στο εάν θα δούμε περισσότερους Thor variants με την απάντηση να είναι θετική: 

Υπάρχουν αυτά τα πράγματα που λέγονται comics και έχουν πολλές ιστορίες. Και από εκεί προέρχονται όλες οι ιστορίες μας. Και εάν η ερώτηση είναι "Έχετε διηγηθεί όλες τις φοβερές horror ιστορίες από τα comics και τις ταινίες;" τότε η απάντηση είναι όχι. Υπάρχουν εκατοντάδες. Είχα δηλώσει και παλιότερα ότι ενδιαφερόμαστε να κάνουμε επιπλέον ιστορίες εφόσον συνεχίζουμε το ξεδίπλωμα του χαρακτήρα. Έχει να κάνει με το να συνεχίσουμε την εμπειρία με τον εκάστοτε ηθοποιό και να δούμε πως μεγαλώνουν, εξελίσσονται και αλλάζουν. Εάν πάμε στα comics και τα έχουμε σαν οδηγό θα δείτε ότι υπάρχουν πάμπολλες ενσαρκώσεις του Thor που ακόμη δεν έχετε δει. 

Ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι μελλοντικά θα δούμε variants του Thor, όπως για παράδειγμα, είδαμε variants του ετεροθαλή αδερφού του, Loki στην ομώνυμη σειρά του Disney Plus. 

Μάθετε επίσης πόσες post-credits σκηνές θα έχει το Thor: Love & Thunder 

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής: 

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά. 

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους.