Thirteen Lives: Η νέα ταινία του Ron Howard για τη διάσωση που συγκλόνισε τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

12 παιδιά παγιδευμένα σε ένα σπήλαιο και η διάσωσή τους κρίνεται από μια σήραγγα 10 χλμ
28 Ιουνίου 2022 20:03
Thirteen Lives: Η νέα ταινία του Ron Howard για τη διάσωση που συγκλόνισε τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Amazon Prime Video κυκλοφόρησε το trailer για την ταινία "Thirteen Lives" που βασίζεται στην πραγματική ιστορία που συγκλόνισε τον κόσμο το 2018 με τη διάσωση στο σπήλαιο της Ταϊλάνδης και την οποία σκηνοθετεί ο Ron Howard (Rush). 

Στις 23 Ιουνίου του 2018 μια ποδοσφαιρική ομάδα και ο προπονητής τους παγιδεύτηκαν στο σπήλαιο Tham Luang σπήλαιο βόρεια της Ταϊλάνδης. Η υπόθεση τράβηξε τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας καθώς στήθηκε γύρω της μια γιγαντιαία διεθνείς επιχείρηση διάσωσής τους. 'Ύστερα από 18 αγωνιώδεις ημέρες και με τη συμμετοχή Βρετανών δυτών και του στρατού, κατάφεραν να διασώσουν και τα 13 εγκλωβισμένα άτομα. 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Viggo Mortensen, Colin Farrell, Rick Stanton, John Volanten, Joel Edgerton και Chris Jewell. 

Δείτε το trailer του Thirteen Lives: 

Η ταινία του Ron Howard θα εξιστορήσει όλη την πορεία της διάσωσής τους από τα μάτια των ίδιων των ηρώων, της ομάδας δυτών που έδρασε κάτω από αντίξοες συνθήκες. 

Η σύνοψη της ταινίας και η αφίσα της: 

Στην αληθινή ιστορία του Thirteen Lives, δώδεκα αγόρια και ο προπονητής μιας ομάδας ποδοσφαίρου από την Ταϊλάνδη εξερευνούν τη σπηλιά Tham Luang όταν μια απροσδόκητη καταιγίδα τους παγιδεύει σε έναν θύλακα στο βουνό. Θαμμένοι κάτω από έναν λαβύρινθο από πλημμυρισμένες σήραγγες σπηλαίων, θα αντιμετωπίσουν τις πιθανότητες που βρίσκονται εναντίον τους. Μια ομάδα δυτών παγκόσμιας κλάσης περιηγείται σε μίλια επικίνδυνων δικτύων σπηλαίων για να ανακαλύψει ότι η εύρεση των αγοριών είναι μόνο η αρχή.

Το Thirteen Lives θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου στο Amazon Prime Video