Margot Robbie ως Barbie και Ryan Gosling ως Ken τα λένε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων (ΦΩΤΟ)

Από τα γυρίσματα της ταινίας
26 Ιουνίου 2022 08:29
Margot Robbie ως Barbie και Ryan Gosling ως Ken τα λένε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων (ΦΩΤΟ)

Τα γυρίσματα της ταινίας Barbie βρίσκονται σε εξέλιξη αυτόν τον καιρό και παρόλο που πρόσφατα η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του Ken του Ryan Gosling, οι «παπαράτσι» έρχονται για άλλη μια φορά για να μας δώσουν μια καλύτερη ματιά.

Συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν μερικές εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας, με την Margot Robbie ως την εμβληματική κούκλα, αλλά και τον Gosling. Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε την Robbie να συνομιλεί με την σκηνοθέτρια της ταινίας, την Greta Gerwig, ενώ στις υπόλοιπες φωτογραφίες τους δυο τους, να περιπλανιούνται στο set που έχει ετοιμάσει η παραγωγή.

Έτσι, παρακάτω μπορείτε να δείτε καλύτερα και τον Ken του Ryan Gosling, αλλά και την Barbie της Margot Robbie:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinema Perspective (@cinema_perspective)

Η πλοκή της ταινίας σύμφωνα με το IMDb:

Μια κούκλα απομακρύνεται από την “Barbieland” και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο μιας και φαινομενικά δεν είναι αρκετά τέλεια για να μείνει εκεί. Μια live-action ταινία βασισμένη στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών “Barbie”.

Λέγεται πως η ταινία θα περιλαμβάνει πολλαπλές βερσιόν "Μπάρμπι" και "Κεν" τους οποίους θα υποδύεται το πολυπληθές και γεμάτο αστέρες cast του.

Στο Barbie θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι: Simu Liu, Will Ferrell, Ncuti Gatwa, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Hari Nef, Jamie Demetriou και Rhea Perlman.

Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.