Η 4η σεζόν του What We Do in the Shadows θα είναι γεμάτη αίμα και κωμωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα
24 Ιουνίου 2022 00:32
Η 4η σεζόν του What We Do in the Shadows θα είναι γεμάτη αίμα και κωμωδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το FX έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από την 4η σεζόν του “What We Do in the Shadows”, το οποίο θα στριμάρει στο Hulu μέσα στον Ιούλιο. Το δίκτυο δήλωσε και επίσημα ότι ο 4ος κύκλος συνεχίζει να έχει πολύ αίμα και κωμωδία, με πιο παράξενα beasts, εκπληκτικούς guest stars και “tap dancing”.

Στο φινάλε της 3ης σεζόν οι Nandor, Guillermo και Nadja έφυγαν από το Staten Island για να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ενώ ο Laszlo έμεινε σπίτι για να φροντίσει το πλάσμα που βγήκε μέσα από το νεκρό Colin Robinson. Σε αυτή τη σεζόν, οι βρικόλακες θα επιστρέψουν στο Island και θα βρουν την έπαυλή τους στα πρόθυρα της κατάρρευσης, χωρίς χρήματα για να την επισκευάσουν.

Φυσικά και στο νέο κύκλο θα δείτε για άλλη μια φορά τους Matt Berry, Kayvan Novak, Natasia Demetriou, Harvey Guillén και Mark Proksch, ενώ αν δεν το γνωρίζατε, το σόου είναι βασισμένο στην ταινία των Jemaine Clement και Taika Waititi.

Η 4η σεζόν του What We Do in the Shadows θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 12 Ιουλίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.