Νέα ματιά στους Thor, Jane και Guardians από το Thor: Love and Thunder (ΦΩΤΟ)  

Δείτε το νέο υλικό για το sequel σε σκηνοθεσία Taika Waititi

Νέα ματιά στους Thor, Jane και Guardians από το Thor: Love and Thunder (ΦΩΤΟ)

Μερικές εβδομάδες απομένουν για την επόμενη ταινία του MCU, το άκρως αναμενόμενο Thor: Love & Thunder και χάρη στο αφιέρωμα του Total Film, δημοσιεύτηκαν νέες εικόνες. 

Αυτές απεικονίζουν νέες ματιές στον Thor του Chris Hemsworth -και ειδικά στην φάση του "μεταλά" μαζί με τους "Asguardians of the Galaxy", οι οποίοι θα εμφανιστούν στο θεότρελο sequel που σκηνοθετεί ο Taika Waititi, καθώς και στην Jane Foster/Mighty Thor της Natalie Portman, όπου βλέπουμε με περισσότερη λεπτομέρεια την στολή της. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής: 

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά. 

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Ροη ειδησεων