Η σκηνοθέτιδα του Saint Maud ετοιμάζει νέο θρίλερ με την A24 και την Kristen Stewart

Θα ονομάζεται Love Lies Bleeding
18 Ιουνίου 2022 15:44
Η σκηνοθέτιδα του Saint Maud ετοιμάζει νέο θρίλερ με την A24 και την Kristen Stewart

Η νέα ταινία της A24 ακούει στο όνομα “Love Lies Bleeding” και πρόκειται για ένα ρομαντικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια εδώ την Kristen Stewart. Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει η Rose Glass του Saint Maud και τώρα, το Deadline αποκάλυψε τo νέο μέλος του cast που θα βρίσκεται πλάι στην Stewart.

Έτσι, η Anna Baryshikov που την είδαμε πρόσφατα στο σόου Dickinson του Apple TV Plus, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της A24, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα διαδραματίζεται στον κόσμο των ελίτ του bodybuilding. Επιπροσθέτως, η Baryshnikov έκανε ντεμπούτο με την ταινία Manchester By The Sea, ενώ στη συνέχεια την είδαμε και στο The Kindergarten Teacher του Netflix παρέα με την Maggie Gyllenhaal.

Η Glass έχει δει δύο υποψηφιότητες για BAFTA και μετά το πολύ καλό Saint Maud, σίγουρα η νέα της ταινία, σε παραγωγή A24, είναι αρκετά αναμενόμενη για πολλούς. Επιπροσθέτως, η Glass θα γράψει το σενάριο του Love Lies Bleeding μαζί με την Weronika Tofilska του His Dark Materials, ενώ οι Andrea Cornell και Oliver Kassman, του Saint Maud, θα βρίσκονται στην παραγωγή.

Τα γυρίσματα του φιλμ δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, αλλά η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για κάποια στιγμή μέσα στο 2023.