Ο Dwayne Johnson θέλει να γίνει κάτι σαν τον "Iron Man" της DC και να επεκτείνει το σύμπαν (BINTEO)

Ευχαριστεί τους fans για τις θετικότατες αντιδράσεις τους στο πρώτο trailer του Black Adam
12 Ιουνίου 2022 16:01
Ο Dwayne Johnson θέλει να γίνει κάτι σαν τον "Iron Man" της DC και να επεκτείνει το σύμπαν (BINTEO)

Ο Dwayne "The Rock" Johnson ευχαρίστησε τον κόσμο και τους fans για τις θετικότατες αντιδράσεις που έλαβε το πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου Black Adam της DC.

Φυσικά το έκανε μέσα από ένα βίντεο από το γυμναστήριό του, αναφέροντας μάλιστα ότι η θετικότητα των εντυπώσεων παγκοσμίως για το trailer έφτασε το 98% και μίλησε για το ότι η ταινία ξεκινά μια νέα εποχή στο DC Universe.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του trailer -αλλά τώρα δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram του- αναφέρθηκε στις βλέψεις που έχει για το μέλλον του στη DC. Ο Dwayne Johnson δήλωσε πως είναι "100% δεσμευμένος" στο να επεκτείνει το DCEU:

Είμαι 100% δεσμευμένος όχι μόνο για το Black Adam αλλά και για τη νεπέκταση του Black Adam σύμπαντος και του σύμπαντος της DC. 

Κάτι που θα μπορούσαμε να πούμε ότι τον τοποθετεί σε μια θέση κεντρικού προσώπου-χαρακτήρα του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, όπως έγινε με τον Robert Downey Jr. και τον Iron Man στη Marvel πίσω στο 2008. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα αρκετά δυνατό cast που περιλαμβάνει τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan. Μαζί τους οι: Uli Latukefu, Marwan Kenzari, Mohammed Amer, James Cusati-Moyer, και Bodhi Sabongui σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. 

Το Black Adam είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου 2022