Bullet Train: Brad Pitt και Sandra Bullock ενάντια σε ένα τρένο γεμάτο εκτελεστές - Νέο trailer

Η καταιγιστική νέα ταινία δράσης του David Leitch έρχεται τον Αύγουστο
08 Ιουνίου 2022 23:08
Bullet Train: Brad Pitt και Sandra Bullock ενάντια σε ένα τρένο γεμάτο εκτελεστές - Νέο trailer

H Sony Pictures έδωσε στην κυκλοφορία ένα νέο trailer για το Bullet Train με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt, ο οποίος στη νέα ταινία που σκηνοθετεί ο David Leitch (Hobbs & Shaw, Deadpool 2), παγιδεύεται σε ένα τρένο γεμάτο με εκτελεστές. 

Θα πρέπει λοιπόν να δραπετεύσει από αυτό ζωντανός και να ολοκληρώσει την αποστολή του, αν και στο νέο trailer φαίνεται να δέχεται τη βοήθεια της Sandra Bullock. 

Δείτε το νέο trailer του Bullet Train

H σύνοψη της ταινίας: 

Στην ταινία Bullet Train, ο Brad Pitt υποδύεται τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.

Στο Bullet Train παίζει ένα πολυπληθές και λαμπρό cast αστέρων με τους: Sandra Bullock, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Hiroyuki Sanada, Logan Lerman, Andrew Koji, Masi Oka και τον ράπερ Bad Bunny (τον οποίο πρόσφατα είδαμε και στην 3η σεζόν του Narcos: Mexico). 

Το Bullet Train καταφθάνει στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Αυγούστου 2022