Το Joker 2 είναι γεγονός με τον Joaquin Phoenix και τον Todd Phillips! (ΦΩΤΟ)

Γνωρίστε το Joker: Folie à Deux
08 Ιουνίου 2022 07:52
Το Joker 2 είναι γεγονός με τον Joaquin Phoenix και τον Todd Phillips! (ΦΩΤΟ)

Οι φήμες τις τελευταίες ημέρες ήταν πολλές, ειδικά μετά τις πληροφορίες πως ο Todd Phillips, σκηνοθέτης του Joker, ανέλαβε έναν πιο δημιουργικό ρόλο στη DC Films. Εκείνος θα λειτουργεί πλέον σαν σύμβουλος στο γενικό σύμπαν της DC, κατ' εντολή του νέου CEO της WarnerMedia Discovery, David Zaslav. Μετά την τεράστια επιτυχία του Joker το 2019, πολλοί fans «διψούσαν» για ένα sequel με τον Joaquin Phoenix, αλλά τίποτα δεν ήταν σίγουρο.

Αυτό έρχεται τώρα να αλλάξει, καθώς ο Todd Phillips αποκάλυψε και επίσημα ότι δουλεύει στο Joker 2 και επιβεβαίωσε την ύπαρξή του. Έτσι, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ανακοίνωσε και επίσημα το Joker: Folie à Deux, το πολυπόθητο sequel της ταινίας του 2019 με πρωταγωνιστή και πάλι τον βραβευμένο με Όσκαρ, Joaquin Phoenix.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωσε από τον Todd Phillips:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

Η εικόνα που είδατε παραπάνω δε δείχνει κάτι χειροπιαστό από την ταινία, αλλά επιβεβαιώνει πως ο Phillips με τον Scott Silver γράφουν το σενάριο, ενώ σε αυτό το post υπάρχει και μία 2η εικόνα με τον Joaquin Phoenix, που ουσιαστικά επιβεβαιώνει πως επιστρέφει κανονικά.

Τα θεμέλια για το Joker 2 μπήκαν από τότε που η πρώτη ταινία σάρωσε στο box office με πάνω από $1 δις εισπράξεις, ενώ και ο Joaquin Phoenix έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Arthur Fleck για μια συνέχεια, δεδομένου κιόλας πως αποτέλεσε το φιλμ που του χάρισε το πολυπόθητο Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου.

Το Joker: Folie à Deux είναι μακριά από την κυκλοφορία του, αλλά το γεγονός ότι επιβεβαιώθηκε και επίσημα σίγουρα είναι κάτι καλό. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.