Deadpool 3: Δε θα "Disneyοποιηθεί" και θα είναι R-rated το sequel εντός του MCU

Άλλη μια διαβεβαίωση ότι ο Deadpool θα παραμείνει όπως τον γνωρίσαμε
07 Ιουνίου 2022 11:44
Deadpool 3: Δε θα "Disneyοποιηθεί" και θα είναι R-rated το sequel εντός του MCU

Υπάρχουν ακόμη ανησυχίες για το κατά πόσο R-Rated θα είναι το Deadpool 3 εντός του MCU και οι σεναριογράφοι της ταινίες, Rhett Reese και Paul Wernick μίλησαν για αυτό πρόσφατα, λέγοντας στους fans να μην ανησυχούν καθόλου. 

Σε μια ακόμη συνέντευξή τους στο The Playlist το σεναριογραφικό δίδυμο διαβεβαίωσε ξανά πως το Deadpool 3 θα είναι R-rated, όπως οι προηγούμενες ταινίες και πως ο Merc With a Mouth του Ryan Reynolds θα επιστρέψει όπως τον ξέραμε: 

Με σιγουριά το λέω. Δεν πρόκειται να πειράξουν το ύφος. Θέλω να πω ποτέ μην λες ποτέ, ίσως να υπάρχει μια πιθανότητα, αλλά πάντοτε μας έλεγαν ότι θα είναι R-rated, οπότε το δουλεύουμε σαν μια R-rated ταινία. Θα θέλαμε να είναι "R", πάντοτε, οπότε δε νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει. 

Το project του Deadpool 3 ξεκίνησε όταν ακόμη πρόεδρος της Disney ήταν ο Bob Iger, με τον Kevin Feige της Marvel Studios επίσης να δηλώνει από τις αρχές ότι θέλουν να μεταφέρουν αυτούσιο τον χαρακτήρα. Οι σεναριογράφοι μπορεί να το γράφουν σαν μια "ακατάλληλη για ανηλίκους" ταινία αλλά ουσιαστικά ακόμη επειδή δεν έχουν τελειώσει με το σενάριο δεν τους έχουν πει ότι δε θα είναι R-Rated, κάτι που αφήνει ένα παράθυρο αμφιβολίας ακόμη για τους δύσπιστους. 

Οι Wernick και Reese δεν ήταν η αρχική επιλογή της Disney καθώς οι Wendy και Lizzie Molyneux του Bob's Burgers είχαν αναλάβει το πρώτο draft του σεναρίου. Τώρα το δίδυμο που μας έφερε το σενάριο των πρώτων δύο Deadpool ταινιών θα υπογράψει την 3η και θα έχει ολόκληρο το MCU για να παίξει. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things

Ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία ούτε παράθυρο κυκλοφορίας για το Deadpool 3.