Το Σαββατοκύριακο του Πάσχα μετατρέπεται σε εφιάλτη στο “Family Dinner” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο θρίλερ ελέω του Tribeca Film Festival
04 Ιουνίου 2022 15:09
Το Σαββατοκύριακο του Πάσχα μετατρέπεται σε εφιάλτη στο “Family Dinner” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε το πρώτο επίσημο trailer από το νέο horror “Family Dinner”, το οποίο θα προβληθεί στις 10 Ιουνίου στο “Village East Cinema” στην Αμερική, ελέω του Tribeca Film Festival. Το φιλμ σκηνοθετεί και γράφει ο Peter Hengl, ενώ μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Nina Katlein, Pia Hierzegger, Alexander Sladek και Michael Pink.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής: Η 15χρονη Simi πηγαίνει στο σπίτι της θείας της Claudia για το Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Εκείνη, είναι μια διατροφολόγος που έχει γράψει αρκετά βιβλία για την υγεία και έχουν γίνει best-sellers, επομένως, για τη Simi, το να περάσουν δύο μέρες μαζί, θα μπορούσε να τη βοηθήσει στην αλλαγή που ψάχνει και να χάσει κάποια κιλά.

Αυτό που θα έπρεπε να ήταν ένα ωραίο σαββατοκύριακο διακοπών για την οικογένεια, μετατρέπεται σε έναν εφιάλτη. Ο ξάδερφος της Simi, ο Filipp, είναι περίεργος και εχθρικός απέναντί της, ενώ ο θετός μπαμπάς του, ο Stefan είναι παράξενος. Τι είναι αυτό που κάνει όλους να συμπεριφέρονται τόσο περίεργα και επιθετικά; Οι απαντήσεις είναι ακόμη χειρότερες και από τους χειρότερους εφιάλτες της Simi.

Η επίσημη αφίσα:

Παρακολουθήστε το επίσημο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.