Δείτε ξανά το φαντασμαγορικό trailer του Avatar: The Way of Water σε 4Κ IMAX  

Φάτε μάτια ψάρια!

Δείτε ξανά το φαντασμαγορικό trailer του Avatar: The Way of Water σε 4Κ IMAX

Το επίσημο trailer του Avatar: The Way of Water κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες και μας προετοιμάζει για το απόλυτο sequel με την οικογένεια των Sully σε πρώτο πλάνο. Τώρα, όμως κυκλοφόρησε και το IMAX trailer, έτσι ώστε να απολαύσετε το πρώτο βίντεο του 2ου κεφαλαίου του franchise όσο πιο καλά γίνεται.

Ωστόσο, μην περιμένετε να δείτε νέα πλάνα από το The Way of Water, καθώς είναι απλά το πρώτο βίντεο που είχατε δει τότε, απλά με καλύτερη ανάλυση, 4K δηλαδή και με ελαφρώς μεγαλύτερο κάδρο.

Δείτε μερικές εικόνες:

Η σύνοψη του Avatar: Way of the Water έχει ως εξής:

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν.

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους. Δείτε το trailer σε 4Κ ΙΜΑΧ μέσα από τον player που ακολουθεί.