Η Α24 ετοιμάζει ταινία με τον Frank Ocean στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο

Βήμα σε έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη δίνει η βασίλισσα των ανεξάρτητων παραγωγών
02 Ιουνίου 2022 20:05
Η Α24 ετοιμάζει ταινία με τον Frank Ocean στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο

Η Α24 έχει αποδείξει την αξία της στο χώρο των ταινιών όντας αναμφίβολα η βασίλισσα των ποιοτικών και εμπορικά επιτυχημένων ανεξάρτητων παραγωγών. Τώρα όπως μαθαίνουμε ετοιμάζεται να δώσει βήμα σε έναν ταλαντούχο ράπερ και καλλιτέχνη. 

Όπως μεταδίδει το Discussing Film μέσα από δικές του πηγές, ο Frank Ocean που αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της εποχής μας, ετοιμάζεται να κάνει το κινηματογραφικό και σκηνοθετικό ντεμπούτο του με μια ταινία σε παραγωγή της Α24. 

Πρόκειται για τον πασίγνωστο καλλιτέχνη, ράπερ και παραγωγό που έχει χαρίσει albums όπως το "BLONDE" και το "channel Orange" τα οποία μετρούν εκατοντάδες εκατομμύρια streams σε Spotify και Apple Music.  

Ωστόσο δε θα είναι η πρώτη του φορά που δοκιμάζει το χέρι του στη δημιουργία ταινιών καθώς είχε γράψει και σκηνοθετήσει το "Endless" ένα οπτικοποιημένο album που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Apple Music. 

Το πραγματικό όνομα του 34χρονου είναι Christopher Edwin Breaux και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Α24 και την εταιρία παραγωγής του 2AM για να δώσουν το πράσινο φως στην ταινία που θέλει να κάνει. Η 2ΑΜ έχει συνεργαστεί ήδη σε δύο πολυαναμενόμενες ταινίες με την Α24, το slasher θρίλερ "Bodies, Bodies, Bodies" και το "Past Lives".