Mad Max Furiosa: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του prequel με τους Chris Hemsworth και Anya Taylor-Joy (ΦΩΤΟ)

Το νέο κεφάλαιο του Mad Max saga έρχεται και πάλι δια χειρός George Miller
02 Ιουνίου 2022 11:47
Mad Max Furiosa: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του prequel με τους Chris Hemsworth και Anya Taylor-Joy (ΦΩΤΟ)

Το επόμενο φιλμ του Mad Max γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως θα είναι μια prequel ιστορία με πρωταγωνίστρια τη νεαρή Furiosa, που αντί για τη Charlize Theron του "Mad Max: Fury Road" θα την υποδυθεί η Anya Taylor-Joy

O Chris Hemsworth θα συμπρωταγωνιστεί επίσης μαζί της και λόγω των δυνατών social media του, μοιράστηκε από εκεί την είδηση ότι τα γυρίσματα του Mad Max: Furiosa ξεκίνησαν, σε σκηνοθεσία πάντα του βιρτουόζου George Miller. Την ανάρτηση συνόδευσε ο Hemsworth με μια φωτογραφία με την χαρακτηριστική κλακέτα της παραγωγής, αλλά και τη λεζάντα: "Ένα νέο ταξίδι στο saga του Mad Max ξεκινά"

Δείτε την φωτογραφία του Chris Hemsworth από το πλατό του "FURIOSA"

Οι φήμες λένε πως ο Hemsworth θα υποδυθεί τον κακό του "Furiosa" όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ενώ το μέχρι στιγμής cast συμπληρώνει ο Tom Burke (Mank). Ο βραβευμένος με Όσκαρ, George Miller, δήλωσε πρόσφατα ότι η ιστορία θα ξετυλιχθεί σε μια περίοδο 15 ετών, διαφέροντας από τον προκάτοχό της που εκτυλισσόταν σε διάστημα τριών ημερών. Το σενάριο της ταινίας ανέλαβε ο Miller μαζί με τον επί χρόνια συμπαραγωγό του Doug Mitchell. 

Για το soundtrack του "Furiosa" θα επιστρέψει ο Tom Holkenborg aka "Junkie XL" όπως είναι το καλλιτεχνικό του. Ήταν να επιστρέψει και ο συνήθης συνεργάτης του Miller στη φωτογραφία, ο John Seale, ο οποίος είχε δηλώσει παλιότερα ότι θα έβγαινε από τη σύνταξη για χάρη του, κάτι που εν τέλει δεν έγινε. Χάρη στην κλακέτα της παραγωγής μαθαίνουμε ότι φωτογράφος του Furiosa θα είναι ο Simmon Duggan, που στο παρελθόν εργάστηκε στα οσκαρικά "The Great Gatsby" και "Hacksaw Ridge". 

Το Mad Max: Furiosa αναμένεται στις αίθουσες  τον Μάιο του 2024.