Pinocchio: Το πρώτο trailer "ζωντανεύει" το κλασικό φιλμ της Disney σε live-action

Πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο για την ταινία του Robert Zemeckis με τον Tom Hanks
31 Μαΐου 2022 16:55
Pinocchio: Το πρώτο trailer "ζωντανεύει" το κλασικό φιλμ της Disney σε live-action

Η Disney πιστή στο ραντεβού της από χθες κυκλοφόρησε πριν από λίγο και επίσημα το πρώτο teaser trailer του remake του "Pinocchio", χωρίς ωστόσο όμως να δείχνει τον Πινόκιο όσο θα θέλαμε να τον δούμε. 

Το trailer επικεντρώνεται στους υπόλοιπους χαρακτήρες όπως τον Τζεπέτο του Tom Hanks, τον Jiminy Cricket και την Μπλε Νεράιδα, παρά στο ξύλινο αγόρι που κάθε φορά που ψεύδεται η μύτη του μεγαλώνει. Ο νέος live-action "Πινόκιο" ζωντανεύει δια χειρός του θρυλικού σκηνοθέτη Robert Zemeckis (Back to the Future, Forrest Gump, Polar Express) όπου συνεργάζεται γαι 4η φορά στην καριέρα του με τον Hanks. 

Δείτε το πρώτο trailer του "Πινόκιο"

Το cast ηθοποιών αλλά και voice actors της ταινίας πλαισιώνουν οι: Joseph Gordon-Levitt ως Jiminy Cricket, Cynthia Erivo ως Μπλε Νεράιδα, Benjamin Evan Ainsworth ως Πινόκιο, Keegan-Michael Key ως "Honest John", Luke Evans ως "The Coachman" και η Lorraine Bracco ως Sofia the Seagull -μια νέα χαρακτήρας για τη καινούργια βερσιόν του φιλμ.

Παράλληλα με τον "Πινόκιο" της Disney έρχεται και ένας άλλος διαφορετικός και animated αυτή τη φορά στο Netflix δια χειρός Guillermo Del Toro

Η νέα αφίσα της ταινίας: 

Το νέο Pinocchio θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά μέσω του Disney+ στις 8 Σεπτεμβρίου, ανήμερα δηλαδή της Disney+ Day όπου επιφυλάσσει κιόλας σωρεία ανακοινώσεων.