Το νέο trailer του ELVIS είναι γεμάτο με αγνή ηλεκτρισμένη rock'n'roll από τον ίδιο τον Βασιλιά

Θα παραληρήσει και το κινηματογραφικό κοινό με την βιογραφική ταινία δια χειρός Baz Luhrman;
23 Μαΐου 2022 23:17
Το νέο trailer του ELVIS είναι γεμάτο με αγνή ηλεκτρισμένη rock'n'roll από τον ίδιο τον Βασιλιά

Το νέο ηλεκτρισμένο trailer του "Elvis" κυκλοφόρησε η Warner Bros. Pictures, της βιογραφικής ταινίας του Βασιλιά της Rock 'n' Roll δια χειρός Baz Luhrmann, σκηνοθέτη του βραβευμένου με Όσκαρ, "The Great Gatsby". 

Τα φλας, η γκλαμουριά των '50s και '60s, η απαράμιλλη σκηνική παρουσία του, οι χορευτικές κινήσεις που προκαλούσαν ντελίριο στον γυναικείο πληθυσμό, οι έρωτες και τα πολλά του πάθη, αλλά και το παρασκηνιακό δράμα στην άνοδο και την καριέρα του αείμνηστου Elvis Presley (Έλβις Πρίσλεϊ) -που εδώ τον υποδύεται ο Austin Butler- θα αποτελέσουν τα θέματα που θα θίξει η ταινία. Σε όλα αυτά όμως μπλέκεται η αινιγματική φιγούρα του ατζέντη του, Συνταγματάρχη Tom Parker που τον υποδύεται ένας αγνώριστος Tom Hanks

Δείτε το νέο trailer του ELVIS

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας: 

Η ταινία εξερευνά τη ζωή και τη μουσική του Έλβις Πρίσλεϊ (Μπάτλερ), μέσα από το πρίσμα της περίπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζέρ του, συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ (Χανκς). Η ιστορία εμβαθύνει στην πολύπλοκη δυναμική μεταξύ του Πρίσλεϊ και του Πάρκερ, των οποίων η σχέση μετρά πάνω από 20 χρόνια, από την ανάδειξη του Πρίσλεϊ μέχρι την εκτίναξη της φήμης του, με φόντο το εξελισσόμενο πολιτιστικό τοπίο και την "απώλεια της αθωότητας" στην Αμερική. Στο επίκεντρο αυτής της διαδρομής βρίσκεται ένας από τους πιο σημαντικούς και επιδραστικούς ανθρώπους στη ζωή του Έλβις, η Πρισίλα Πρίσλεϊ (Ολίβια ΝτεΤζόντζ).

Το Elvis θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου 2022