Spiderhead: Πρώτο ψαρωτικό trailer για το ψυχολογικό θρίλερ με τους Chris Hemsworth και Miles Teller

Μια από τις μεγάλες ταινίες του Netflix για φέτος, δια χειρός Joseph Kosinski, αποκαλύπτεται
17 Μαΐου 2022 17:44
Spiderhead: Πρώτο ψαρωτικό trailer για το ψυχολογικό θρίλερ με τους Chris Hemsworth και Miles Teller

Το Netflix αποκάλυψε πλήρως μέσα από το επίσημο trailer το "Spiderhead" μια από τις μεγάλες ταινίες που ετοίμαζε για το line-up του 2022 με πρωταγωνιστές τους Chris Hemsworth (Thor: Love and Thunder, Extraction) και Miles Teller (The Offer, Whiplash). 

Βασίζεται στην μίνι-ιστορία "Escape from Spiderhead" που έγραψε ο George Saunders και τη σκηνοθετεί ο Joseph Kosinski των Tron: Legacy και Top Gun: Maverick

Δείτε το trailer του Spiderhead: 

Η επίσημη σύνοψη του Spiderhead: 

Σε ένα υπερσύγχρονο σωφρονιστικό ίδρυμα που διευθύνεται από τον λαμπρό οραματιστή Steve Abnesti (Chris Hemsworth), οι τρόφιμοι φορούν μια χειρουργικά προσαρτημένη συσκευή που χορηγεί δόσεις φαρμάκων που επηρεάζουν το μυαλό με αντάλλαγμα για μεταβαλλόμενες ποινές. Δεν υπάρχουν σίδερα φυλακών, κελιά ή πορτοκαλί φόρμες. Στο Spiderhead, οι έγκλειστοι εθελοντές είναι ελεύθεροι να είναι ο εαυτός τους. Μέχρι που δεν είναι. Μερικές φορές, είναι μια καλύτερη εκδοχή τους. Θέλετε να φτιάξει η διάθεσή σας; Υπάρχει ένα φάρμακο για αυτό. Χάνετε τα λόγια σας; Υπάρχει και φάρμακο για αυτό. Αλλά όταν δύο υποκείμενα, ο Jeff (Miles Teller) και η Lizzy (Jurnee Smollett), έρχονται πιο κοντά, ο δρόμος τους προς τη λύτρωση παίρνει μια τρελή τροπή, καθώς τα πειράματα του Abnesti αρχίζουν να ξεπερνούν τα όρια της ελεύθερης βούλησης. Βασισμένο στο διήγημα The New Yorker του Τζορτζ Σάντερς, το SPIDERHEAD είναι ένα ύφος και σκοτεινά αστείο ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Τζόζεφ Κοσίνσκι.

To Spiderhead: Υπό το Βλέμμα της Αράχνης θα κάνει πρεμιέρα στο ελληνικό Netflix στις 17 Ιουνίου