Aquaman 2: Η Amber Heard παραδέχεται ότι μειώθηκε κατά πολύ ο ρόλος της ως Mera

Όλες οι νέες πληροφορίες από τη νέα της κατάθεση
17 Μαΐου 2022 11:39
Aquaman 2: Η Amber Heard παραδέχεται ότι μειώθηκε κατά πολύ ο ρόλος της ως Mera

Η δίκη για τη συκοφαντική δυσφήμιση μεταξύ Johnny Depp και Amber Heard μετράει πλέον έξι εβδομάδες στις δικαστικές αίθουσες. Η Amber Heard παρέμεινε στο εδώλιο για να απαντήσει σε ερωτήσεις τόσο των δικηγόρων της όσο και της πλευράς του Depp, όπου σε ένα σημείο αναφέρθηκε στο ρόλο της στο Aquaman and the Lost Kingdom, ο οποίος αποκάλυψε ότι μειώθηκε. 

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ακούγονται εδώ και καιρό ότι η Mera εμφανίζεται για περίπου 10 λεπτά συνολικά στο Aquaman 2, η Amber ανέφερε πως σε ένα σημείο η Warner Bros. δεν την ήθελε καν στην ταινία, σκοπεύοντας να την βγάλουν εντελώς. 

"Πάλεψα σκληρά για να παραμείνω στην ταινία. Δεν ήθελαν να με συμπεριλάβουν" είπε χαρακτηριστικά και όταν την ρώτησαν εάν γύρισε σκηνές ως Mera για το Aquaman 2 ανέφερε: 

Μια πολύ μειωμένη βερσιόν του ρόλου, ναι. 

O δικηγόρος έπειτα την ρώτησε τι άλλαξε στο σενάριο, με την Heard να λέει: 

Μου έδωσαν ένα σενάριο αρχικά. Μετά μου έδωσαν νέες βερσιόν του σεναρίου που είχαν αφαιρεθεί σκηνές δράσης με μένα μέσα, που απεικόνιζε τη χαρακτήρα μου και έναν ακόμη, χωρίς να δώσω spoilers. Δύο χαρακτήρες που παλεύουν μεταξύ τους. Βασικά πετσόκοψαν τον ρόλο. Αφαίρεσαν ένα σωρό σκηνές. 

 

Στο Aquaman 2 πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen, Amber Heard, Dolph Lundgren, και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300). 

Μετά και την καθυστέρηση που έλαβε, το Aquaman and the The Lost Kingdom αναμένεται στις 17 Μαρτίου του 2023