O "Elvis" ξεσηκώνει το κοινό του - Δείτε σκηνή από την ταινία του Βασιλιά της Rock 'n' Roll

Μια ηλεκτρισμένη σκηνή από το πολυαναμενόμενο "Elvis" με τους Tom Hanks και Austin Butler
08 Μαΐου 2022 15:46
O "Elvis" ξεσηκώνει το κοινό του - Δείτε σκηνή από την ταινία του Βασιλιά της Rock 'n' Roll

Την πρώτη σκηνή της ταινίας "Elvis" αποκάλυψε η Warner Bros. όπου τον βασιλιά της Rock 'n' Roll ενσαρκώνει ο Austin Butler του "Once Upon A Time In Hollywood" με συμπρωταγωνιστή τον εμβληματικό Tom Hanks στο ρόλο του αινιγματικού ατζέντη του, Συνταγματάρχη Tom Parker. 

Πρόκειται για μια από τις σκηνές της ταινίας που δείχνουν πως ο Έλβις μαγνήτιζε τα βλέμματα των θεατών, αλλά κυρίως πως ηλέκτριζε την ατμόσφαιρα και σκανδάλιζε με τις κινήσεις του τον γυναικείο πληθυσμό. Πάντοτε υπό το πρίσμα και τη σκηνοθεσία του Baz Luhrman (The Great Gatsby). 

Δείτε τη σκηνή της ταινίας "Elvis": 

Μάλιστα η πρώην σύζυγός του Έλβις Πρίσλεϊ, Priscilla, ανέβασε το στιγμιότυπο στο Instagram κερδίζοντας την αποδοχή της για το πως η βιογραφική ταινία του Luhrman απεικονίζει τα γεγονότα. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priscilla Presley (@priscillapresley)

Επίσης, πρωταγωνιστούν και οι Olivia DeJonge, Kodi Smit-McPhee, David Wenham, Dacre Montgomery, Luke Bracey, Richard Roxburgh, Xavier Samuel, Kelvin Harrison Jr, Kate Mulvany και Elizabeth Cullen.

Το Elvis θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Ιουνίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.