Moon Knight: Παραλίγο να είχε πανάκριβο crossover με χαρακτήρα του MCU

Ο showrunner Jeremy Slater μιλά για τον χαρακτήρα που θα ήθελε να εμφανιστεί
08 Μαΐου 2022 13:24
Moon Knight: Παραλίγο να είχε πανάκριβο crossover με χαρακτήρα του MCU

Το φινάλε του Moon Knight προβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη και σύντομα θα διαβάσετε τις εντυπώσεις μας, αλλά προς το παρόν οι συντελεστές αρχίζουν να μιλούν για αυτό. 

SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Το σόου του Oscar Isaac είναι η πρώτη σειρά της Marvel που δεν φέρει κάποιο crossover με μεγάλο χαρακτήρα του MCU. Ο showrunner της σειράς, Jeremy Slater, αποκάλυψε ότι παραλίγο να υπήρχε ένα crossover από το MCU. 

Μιλώντας στο The Direct είπε πως ήθελε και προσπάθησε πολύ να φέρει τους Eternals στο "Moon Knight" για μια εναρκτήρια σκηνή σε επεισόδιο, αλλά -μαντέψτε- κάτι τέτοιο ήταν πανάκριβο να συμβεί: 

Προσπάθησε πολύ να φέρω τους Eternals στη σειρά επειδή είμαι φίλος με τον Kumail Nanjiani (Kingo) και ήθελα να παίξει λίγο ο Kingo. Κάποια στιγμή θα υπήρχε flashback σε έναν από τους παλιούς Avatars του Khonshu στην αρχαία Αίγυπτο, όπου θα έδειχνε την Ammit κλειδωμένη και τον Μέγα Αλέξανδρο και όλα αυτά. Θα βλέπαμε περίπου ένα Avengers-τύπου team up με τους Eternals. Θα ήταν μια πολύ διασκεδαστική σκηνή αλλά και πάλι ήταν απίστευτα ακριβό να αναπαραστήσουν την Αρχαία Αίγυπτο, για να φέρουν τους 3-4 Eternals που ήθελα σε αυτή τη μεγάλη σκηνή δράσης. 

Προς το παρόν φαίνεται πως το Moon Knight θα είναι μια μίνι σειρά και δε θα συνεχιστεί, ωστόσο το ενδεχόμενο φυσικά μένει ανοιχτό για μελλοντική του εμφάνιση σε σειρά ή ταινία του MCU.