Guardians of the Galaxy 3: Λύθηκε το μυστήριο με τις Rick & Morty φιγούρες στο πλατό (ΦΩΤΟ)

Βρέθηκαν οι "ένοχοι' από τον σκηνοθέτη James Gunn
06 Μαΐου 2022 13:26
Guardians of the Galaxy 3: Λύθηκε το μυστήριο με τις Rick & Morty φιγούρες στο πλατό (ΦΩΤΟ)

Από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Guardians of the Galaxy Vol. 3 ένα μυστήριο ξετυλιγόταν αργά αλλά σταθερά σε κάθε μέρα των γυρισμάτων για τον σκηνοθέτη James Gunn. 

Κάθε μέρα που περνούσε στο πλατό κάποιος άφηνε στη σκηνή του σκηνοθέτη από μια διαφορετική Funk Pop φιγούρα από το Rick & Morty. Κανένας δεν ήξερα γιατί συνέβαινε και γιατί ο James Gunn τα αναρτούσε συνέχεια. 

Οι Marvel fans το θεώρησαν πως πρόκειται για teasers για τους χαρακτήρες που θα περιλαμβάνονται στο threequel όμως τελικά τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει καθώς η φάρσα αποκαλύφθηκε τώρα που τα γυρίσματα του φιλμ ολοκληρώνονται. 

Τελικά οι φαρσέρ αποκαλύφθηκαν και ήταν τρεις συνεργάτες του από την ομάδα των ειδικών εφέ που έστησαν αυτή τη φάρσα που γέμισε με Rick & Morty funko Pop φιγούρες το γραφείο του. 

Τους ευχαρίστησε για τα δώρα τους και πως του έφτιαχναν συνεχώς την ημέρα στο πλατό της υπερπαραγωγής της Marvel Studios. Λίγο αργότερα αφότου φωτογραφήθηκε με όλους ανακοίνωσε ότι θα βγάλει κάθε μια από τις φιγούρες σε δημοπρασία με τα έσοδα να πηγαίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό.  

Πριν μερικές ημέρες πήραμε μια κλεφτή ματιά από τις νέες στολές των "Guardians" που είναι βγαλμένες από τα κόμικ. 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) και ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το Guardians of the Galaxy: The Holiday Special θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2022.