Το "Interceptor" είναι η νέα ταινία δράσης του Netflix που έχει κάτι από "Extraction" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το trailer της ταινίας με την Elsa Pataky
04 Μαΐου 2022 23:20
Το "Interceptor" είναι η νέα ταινία δράσης του Netflix που έχει κάτι από "Extraction" (ΒΙΝΤΕΟ)

To Netflix κυκλοφόρησε το trailer του "The Interceptor" της νέας ταινίας δράσης του που θυμίζει κάτι από "Uncharted" -αν δείτε το poster της παρακάτω- και αρκετά από το 'Extraction'. 

Και καθόλου τυχαία δεν αναφέρεται η τελευταία ταινία αφού στην "Αποστολή Αναχαίτησης" όπως τιτλοφορείται στα ελληνικά, πρωταγωνιστεί η Elsa Pataky στο ρόλο μιας σκληροτράχηλης λοχαγού που αποτελεί την τελευταία άμυνα της ανθρωπότητας πριν από την ολοκληρωτική καταστροφή. Συμπωματικά η Pataky που εδώ δίνει πόνο όπως θα δείτε παρακάτω, είναι σύζυγος του Chris Hemsworth, πρωταγωνιστή του "Extraction" και εδώ εκτελεί χρέη παραγωγού. 

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Matthew Reilly, πρωταγωνιστούν οι Luke Bracey, Aaron GlenaneMayen MehtaRhys MuldoonBelinda JombweMarcus JohnsonColin Friels και Zoe Carides. 

H σύνοψη του "The Interceptor": 

Γνωρίστε την τελευταία γραμμή άμυνας του κόσμου. Μια λοχαγός του στρατού πρέπει να αξιοποιήσει την πολυετή τακτική εκπαίδευση και στρατιωτική της εμπειρία, όταν μια ταυτόχρονα συντονισμένη επίθεση απειλεί τον απομακρυσμένο σταθμό αναχαίτισης πυραύλων που διοικεί.

Η "Αποστολή Αναχαίτησης" θα κάνει πρεμιέρα στο ελληνικό Netflix στις 3 Ιουνίου. Δείτε το trailer παρακάτω.